Toysdaily 玩具日報

查看: 6074|回復: 18

[其他] Sideshow 1/6 Hoth Luke Skywalker & Tauntaun

The regular and Exclusive versions of Commander Luke will each be priced at US $199.99, and his Tauntaun will be priced at US $349.99

路克 US $199.99
咚咚獸 US $349.99
受傷頭雕為限定版本
仲有Han Solo set,要入手真係要諗,因為一入可能忍唔到手要入哂兩set:68:
請問有無人知TH賣幾錢?:64:
頭雕真係差D,隻騎野索價進取,Skip skip:78:
550 真係貴D噃!隻 Tauntaun 超碼 16 吋高。
人就1580、獸就2580。人可以考慮下。:D

回復 7# 黃金獅子座

今天訂了 Tauntaun, 但唔係2580, 而係2590 (本身係H記VIP應該平幾草!?) 收1400訂, 2015年第一季派貨.

印象中, 訂價會以美元定價為準, 例如 Yauntaun 為US$350, 只要乘7.8就得出 2730, VIP就平$50-$100左右視乎產品本身價格.
回復 3# toms110

因為見個版既頭雕同 Ford Harrison 近似度出入較大, 所以如果沒有改善Han Solo Set 可能會skip.
正常頭已經麻麻地..

個戰損頭...邊位? 原全第二個人黎嘅.....:70:
回復  toms110

因為見個版既頭雕同 Ford Harrison 近似度出入較大, 所以如果沒有改善Han Solo Set 可能 ...
chankb 發表於 13-12-2013 09:16 PM

冇所謂喎!我都係見套衫向HT Dx07偷師,算造得幾細緻,必要時用番Dx07個Body頭雕仲好!:D
回復 10# MAX

ching 倒轉左睇就似又或唔覺嫁啦...{:1_203:}

其實學其他公司是但用個正常頭加d血漬咪得囉...
回復  toms110

因為見個版既頭雕同 Ford Harrison 近似度出入較大, 所以如果沒有改善Han Solo Set 可能 ...
chankb 發表於 13-12-2013 09:16 PM

我本來都諗住剩訂隻"冬冬",點知一問個價,竟然仲貴過我之前隻Dewback幾舊,就算計返通賬都唔應該差咁多掛?:53:
最後都係放棄。。。。:60:
2013 就黎過去,究竟是 HT 話既一年一星會否兌現?
謝謝咁多位,之前先訂咗probe droid,又要放血
依家睇返隻dewback真係好抵