Toysdaily 玩具日報

查看: 9983|回復: 14

[GUNDAM] WING GUNDAM FENICE FULL GEAR!~

超愛呢隻WING FENICE~
BF SO FAR 除左MK-2比較HEA之外
幾盒都好好玩, 隻WING更加係超型~

左右唔對稱的設計加上爛面爛角非常殺食

不過都係手痕借同事果隻來玩FULL GEAR~

都好正~

話說~就出HG WING ZERO (TV)
唔知BF會唔會話佢敗陣, 之後UPGRADE出WING ZERO FENICE?
係都唔錯喎~

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

相關帖子

估唔到Lu大都好BF,
自已對上AGE 完全免疫今次都中招,
入左紅渣amazing, 隻熊睇怕都會入。
係我重度HG控, 差唔多出幾多砌幾多.......
連AGE我勁唔LIKE都砌左7 , 8 成HG...

加上我又BUY LBX,
BF 正正係專玩HG+LBX, 中到應一應呀~

所以今個月非常HIGH,
BF HG X2 + BOOSTER X2
THUNDERBOLT X3
F91 X2
爽爆~

yes, this series is interesting...

HG控:71:
bf的wing造型很帥,動畫裡的分鏡也很犯規
只是我不喜歡綠色...
NICE~:71:
我都入左隻紅渣, 開緊工. 可以同之前隻紫渣放埋一齊.
都係重裝版. 不過隻紫渣係劇中就冇咁勁, 一出場就收左皮.
今輯BF暫時都會入埋呢隻同武士紅迷.
呢隻好正,我都想入:57:重有戰國紅迷:35:
回復 1# L-U

COOL
在今年生果拉打 火車戰隊的震撼靈魂的設定下
這套高達真是沙漠裡的一片綠洲吧
多謝大大分享
左右對稱又另有一種味道兒呢
^_^
對稱之後
好似有霸氣d:!
借問一下, 邊度有得睇?
nice photos.  love the pose in the first one.  support.
:71:考慮緊等MG版
睇翻日本報告,原本wing已經比其他細左個碼,呢隻仲細d?

http://img5.blogs.yahoo.co.jp/ybi/1/5f/23/taka421jp/folder/1644908/img_1644908_55986502_8?1386242889
bf so far 最鐘意呢隻
我都諗住BF冇野會中

點知哩隻 Wing Fenice 真係中晒
而且都係想入兩隻搞返對秤

唔要把西洋劍同beam袍, 同Wing系列的機放埋都唔覺得突兀