Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY-《唐山大兄 The Big Boss》李小龍 Bruce Lee 上海門店展示

浪費個甘好葛box art
各小龍迷,龍哥的牙齒是黃的嗎?
EB 個兩個跑車大師無做 ? 轉左人 ?
今次個開口龍好似係 3D ...
其實EB係咪應該專業少少, 搵下D李小龍迷做下QC 呢...
MarMar 發表於 9-12-2013 02:04 AM

Cannot agree more, EB doesn't know what is consumers survey, sometimes Bill just do whatever sh_t he likes!! Totally disrespect to the KUNG FU MASTER BRUCE LEE!!

其實頭雕師父係味參考錯左"唐山大兄"隔離呢位人兄架:oh:
一D都唔似,極度失敗 !!
Enterbay今次失手了
Enterbay D野冇進步,反而退步。 So sad!
開口頭OK 我接受
合口頭真係........:die:
其實EB係咪應該專業少少, 搵下D李小龍迷做下QC 呢...
MarMar 發表於 9-12-2013 02:04 AM

無意中睇到一篇BILL既訪問, 佢話佢係超級龍迷, 因為市面上無满意既小龍FIGURE先決定開公司自己做ga喎.........
獨市就呢樣好, 好好醜醜你都要儲埋唐山大兄去. :DD
呢回真的苦了那些患了強迫性儲齊套的玩家了. :p
無意中睇到一篇BILL既訪問, 佢話佢係超級龍迷, 因為市面上無满意既小龍FIGURE先決定開公司 ...
halfool 發表於 10-12-2013 02:12 AM

開始時可能係,賺到兩個$就變了,現在「係超級$迷, 因為市面上無獨市既小龍FIGURE先決定生產賺爆佢 ...」

Body 最正

其他等 reboot
其實頭雕師父係味參考錯左"唐山大兄"隔離呢位人兄架
hawker 發表於 9-12-2013 06:09 PM

哈哈 咁都俾師兄搵到, 曹格搭時光機返去客串~
無爬文,
怒吼樣 …… :70:
靜態樣 似 曹格 × 霆鋒 :p