Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 點解SHF超比達抄起, 普通比達冇?

其他都还好隻超三真係成pat屎咁,真係入唔落手,估唔到係街見到而家要9Xx,真係笑左出黎,隻咁野都有人炒⋯⋯⋯⋯
普通才是限定
ava03042003 發表於 8-12-2013 05:01 PM

成個系列得超西悟空, 超西悟飯, 魔童通販
其他全限定
成個系列得超西悟空, 超西悟飯, 魔童通販
其他全限定
chan_mou 發表於 8-12-2013 11:39 PM

師兄買左未?
Wrong post and I help u to move already! :)
平心而論,超西比達都算係全系列出得最好果隻,
不過個價都係太癲,等強國模型,
呢個月出啦
平心而論,超西比達都算係全系列出得最好果隻,
不過個價都係太癲,等強國模型,
呢個月出啦
beckham 發表於 9-12-2013 10:46 PM

咩來, 有無多D資料?
大大上淘寶一搵就見到
同"點解我老豆唔係李X誠"個問題差唔多......
shf的龍珠系列正價都唔會入,除了17號18號或者些啦悶之類有裙仔的角色,其他有衣服的關節位太難看。以上純屬個人意見,不喜請插{:1_208:}
呢隻唔係一出就人為炒起,係因為貨少左所以炒起(升值),如果一定要問,我反而會問點解個時三百幾一隻都一直都炒唔起!{:1_203:} 其實咪同宜家普通比達一樣....
大大上淘寶一搵就見到
beckham 發表於 9-12-2013 10:58 PM

你唔講都唔知有咁正既野!!!希望遲d會有菲利!:)
你唔講都唔知有咁正既野!!!希望遲d會有菲利!
carton1216 發表於 10-12-2013 12:31 PM

呢位大大,shf 菲利出面都唔係貴,咁都仲要等?
唔計版本,出面都係4魚,以魂限黎講差唔多,又咁多配件,
大陸模型又要自己砌,又未必有埋石頭果D配件,就算百幾2百都唔買
成個系列, 超西都出得一般, 反而d奸角 斯路菲利最正
成個系列, 超西都出得一般, 反而d奸角 斯路菲利最正
denniskwong 發表於 10-12-2013 03:22 PM

菲利肩膀唔得呀,成忽紫色就關節可動冇咗
i agreed Cell is the best among this series