Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 永井豪 X threezero 《鐵甲萬能俠Z》Mazinger Z正式發佈!

將好多別人玩過的風格扭成一堆, 突然覺得家中隻EX合金真係高幾皮,
雖然未必會買,但諗諗下,如果同bandai一樣,又真係唔需要買佢
我覺得這個更像模型神童三四郎的 馬特哈里根。
gazza1211 發表於 16-12-2013 11:11 PM

:x我会買馬凸蝦你根!E隻似特D玩壞左既玩具廢物利用.....
小腸氣萬能俠咁肉酸點買得落手簡直走火入魔
我認為設計風格𣎴統一,上半身保留了原本萬能俠的圓線條,到了腰部又收窄了,下身出事了,球形下體,但雙腳做了很多直缐方形設計,正如上面有師兄所講,更像拿不同機械人玩具改出來!
上面亂碼了,是設計風格不統一才對
十分其待實物樣辦!
呢隻簡直係萬能俠嘅恥辱。
睇完實物先決定買唔買.  最好有有得拎上手睇下
設計兩頭唔到岸,由期望變徹底失望。 {:3_141:}
老老實實,隻嘢好核突∼∼∼
對腳喺正下盤出面而非底下,令到對腳分得太開,行路會方便嗎?

除咗個頭同胸部兩塊嘢,其他都同萬能俠扯唔上半點關係∼∼∼

腰部兩條油壓,比導彈一射就斷∼∼∼

基本上隻嘢似一堆爛廢鐵,太多冇用嘅嘢掛身上,膊頭同膝頭突出嚟果d"鑊柄",有咩真實用途?太多內構突出嚟,好易比敵人搞破壞,呢隻嘢咁笨重,就算有神之飛翼都飛唔起∼∼∼ 呢舊生銹爛鐵用唔用到光子力都成問題∼∼∼
下半身玩得太過OVER喇,上半身又保留原本風格:42:
熱血硬派~~~~~將會是我第一隻threeA,要儲定錢錢。無得走。

《鐵甲萬能俠Z》Mazinger Z彩色試版正式公佈!

萬眾期待,threezero秘密開發:殿堂級大師永井
豪作品《鐵甲萬能俠Z》Mazinger Z終於現身!從彩色試版中可看到很多令人驚喜的可動機關
細節,全金屬色彩加上出色的舊化效果為經典的萬能俠注入
新的生命!機械設計已經得到DYNAMIC PLANNING的批准並正全力開發中,更多圖片即將公
開,敬請拭目以待!

https://www.facebook.com/threezeroHK
{:1_240:}就咁睇,腳板接地性。。。好似。。。。唔點喔:blame: