Toysdaily 玩具日報

查看: 10508|回復: 12

[分享討論] 亂之……一片叫罵聲中嘅開倉

於蒸粉宣佈開倉,已一片豉椒炒蟹之聲,當最初宣佈特價貨時,我都有份鬧,出埋啲excellent model, FW 盒蛋,扭蛋figure,一堆垃圾,及後推啲EX,Play Arts,算是OK啦,當然仍有好多人唔滿意,一路鬧到今日開倉。

今晚,雖然有大大喺下午四點左右話星矢迷唔好晒時間去,但小弟去咗碰運氣,五點幾到,排咗三個字隊就入到場,一入倉,已經見到幾十隻EX射手座放喺收銀處,兜咗一圈,見啲萌系PVC托高啲價減一百蚊,其他嘅都一樣唔太吸引,臨埋去攞隻EX射手前,順手攞走埋隻光牙,埋單六魚兩蟹,OK啦……

頭像被屏蔽
回復 2# mythsgod

小弟知唔係特別平,但順路走一趟,唔駛出旺角行條嘈喧巴閉、人迫人嘅西洋菜街,算啦:he:
萌系PVC托高啲價減一百蚊
堅? 有冇例子講黎聽下
本來想去睇下有冇平pvc
隻人馬攞佢張傳單會再減2草喎
隻人馬攞佢張傳單會再減2草喎
C-tong 發表於 5-12-2013 11:45 PM

邊到攞到傳單??反正住佢附近,聽日去睇吓仲有無人馬買先:36: 無就索性比多一舊去國寶買再版日版好過:45:
回復 4# leung312

譬如隻拖地saber,深記總店擺咗一段時間五魚八左右,開倉價六魚五減一魚,實質平多三條……:unhappy:
公司係附近蛇左出去行左圈, 真係全部死貨, 某d價就比出面死貨價平少少咁大把, 可能好野已經俾炒粉掃哂

附近既師兄一去無妨, 突登去既要預夾硬買返3,5,7件先圍到車錢條數, 未計排隊咼

放工諗住去慢慢行多轉, 結果見到人龍即走, 得1個counter收錢, 條龍水蛇春咁長
回復 6# 花少爺

日日賣既ex唔同的, 師兄想買人馬要等下星期一
地點太遠、太唔方便,算罷喇..............
想問下隻人馬開倉價同去舖買差幾多??

尋日差不多時間又去碰運氣,竟然仲有少量,立即入返隻,可能各位好此道者一早買咗又或有其他地方仲平……
:43:

最後一日最後一撃,兩隻金牛七條波兒有找……:^
{:2_262:}

遲嚟的報告:64: