Toysdaily 玩具日報

查看: 5696|回復: 18

[其他] 想買珍寶3,但怕佢會出ver2

大家點睇,但佢既0可動又真係令人企步,之前睇過一個師兄post話改少少就可以企得開d條腿,俾d意見買得過瑪?
大家點睇,但佢既0可動又真係令人企步,之前睇過一個師兄post話改少少就可以企得開d條腿,俾d意見買得過瑪?
aesopa09843 發表於 5-12-2013 02:13 PM

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-193218-1-1.html
合體 既合金魂可動都唔會太好既啦 ... 喜唔喜歡真係睇個人意願 ...

哈哈,如果見到平的,咪買咯。。。。。。“一個師兄”上:x
師兄,如果係心頭好,就不用等,
因為等得Ver2黎,到時又有其他問題唔得,
又話要等Ver3,其實只要有愛就帶佢返屋企,
早買早享受MA~:71:
出的話應該都係出sr 合金機會多過超合金魂ver.2
宜家價錢都算合理啦,買啦!{:1_223:}
回復 3# gazza1211

原來望下望下真係會中招:no:
回復 2# Vince

緊新超力先定珍寶3先:no:
回復  Vince

緊新超力先定珍寶3先
aesopa09843 發表於 5-12-2013 04:59 PM

看你有沒有 泰坦3(GX-53) 或者 V型電磁俠GX-31和大武士GX-43:

》》如果有V型和大武士,就買新超力先,這樣就組成用長濱忠夫作動畫總監督的所謂“長濱三部曲”組合。

》》如果有泰坦3,又喜歡組成game裡面的太陽月亮組合,你可以考慮買珍寶3。

》》如果兩組都有,那兩個都買咯!不過,新超力(GX-50)比較貴。我也是買了GX-50,除了顏色以外,覺得GX-03的弊端(肩和膝蓋關鬆)都遺留到GX-50下來沒有解決。。。。

師兄價平可以入手喎!!{:1_203:}

記憶中!!超合金魂~~~除了超力電磁俠/鐵甲萬能俠/三一萬能俠一號外:36:

其餘都較少重新推出Ver.:38:

兩部機械相

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-126127-1-1.html

我前個月買了珍寶3, 好左冇買2手, 而家個價算合理, 師兄, 而家想買泰坦3..但勁貴
之前講過,會出電鍍版,是嗎?:35:
其實我覺得佢好正,就算合體後活動能力低,但無損可玩性。不過如炒價就兩睇了
回復 11# 六神

我10個月買左泰坦3全新   成2千3:69:
回復 9# gazza1211

我就係有泰坦3先死.........:70: