Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[3A/ threezero] threezero The Walking Dead Pet Zombies《行屍走肉》寵物行屍

黑妹又唔出住,淨係出呢兩隻喪屍,3A你想點
如果訂左,轉頭出黑妹頭雕唔掂咁點算,無黑妹唔成事,
其它主角又唔出,點知你出成點
又唔出黑妹加喪屍 set ,要諗諗入唔入
回復 17# kkkso04010

ching 如果黑妹同其它主角頭雕唔似
淨要果兩隻野黎做嘜,所以唔會訂
頭像被屏蔽
回復 18# kenchi

ching 講得啱,3A 都無出過真人頭雕,我都係唔訂
AMC's The Walking Dead《行屍走肉》Michonne’s Pet將於12月13日上午9時正(香港時間)在www.threezerostore.com 開放預購!

每隻售價:US$130/HKD$990
套裝售價(threezerostore限定):US$240/HKD$1869,(附送threezerostore獨家限定禮物:逼真的行屍斷手一對)

我們亦正式預告其他開發中的AMC's The Walking Dead《行屍走肉》角色:

Merle
Daryl
Well Zombie
Rick
Michonne

詳細內容及更多The Walking Dead《行屍走肉》系列開發情報將於threezero Facebook專頁發放。
請立即Like我們threezero專頁www.facebook.com/threezeroHK,留意我們的最新消息!
包膠皮膚影片!

請問行屍斷手gift是每個限定套裝內只有一對手還是每個行屍連一對手?
no 黑妹 no talk..
回復 23# 10H

Only one pair of severed hands will be included in the two pack set.
黑妹又唔出住,淨係出呢兩隻喪屍,3A你想點
如果訂左,轉頭出黑妹頭雕唔掂咁點算,無黑妹唔成事,
其它主 ...
hothot 發表於 6-12-2013 04:37 PM

因為3A唯一而且最大既缺點,
就係無人識雕頭.
請人雕頭. 成本貴, 效果亦未必理想.
3A明顯地係比唔上HT & Enterbay. 但佢地對figure係有一定既要求.
所以自有人買佢地d野.
From ThreeZero post on FB
From ThreeZero post on FB
Chockles 發表於 19-12-2013 03:06 PM

我見到兩兄弟同黑妹costume~~!!!

左下仲有....權...力........遊......?