Toysdaily 玩具日報

查看: 7531|回復: 14

[詢問] Avengers Chitauri 買唔買得過?

各位BROTHER 好~~ 其實Avengers Chitauri  入Footsolider 定係Commender 好??
苦惱緊~~  其實心想等現貨先入好~~ 但係又怕到時冇現貨買~~  
希望同CHING 傾傾, 俾下意見小弟~~ 謝謝
唔使諗,買一對啦{:1_214:}
頭像被屏蔽
利申,入左一對。其實啲detail都幾靚,初頭諗住唔買,點知望望下忍唔住訂左
我見虎虎有VIP 單全數仲平過自已上ht 訂
所以買左1set{:1_203:}
利申,入左一對。其實啲detail都幾靚,初頭諗住唔買,點知望望下忍唔住訂左
youlovetoy 發表於 4-12-2013 04:42 PM

呢排上去睇過~~~ D DETAIL 真係好正~~~個地台又唔錯~~另外買隻同MARK VII BD 組場景真係好正~~~~~

~~ 其實大家覺得foot solider 定係 commender 靚D呢???
其實HOTTOYS 依家係咪冇咩機會有現貨???  呢隻想等現貨 ~~~~~
其實HOTTOYS 依家係咪冇咩機會有現貨???  呢隻想等現貨 ~~~~~
bigmic2109 發表於 4-12-2013 08:00 PM

你想等現貨, 又怕冇現貨 , 而現貨又貴dd , 咁不如訂1隻玩下囉..

利申 : 已同侯活分手, 同HT絕交
你想等現貨, 又怕冇現貨 , 而現貨又貴dd , 咁不如訂1隻玩下囉..

利申 : 已同侯活分手, 同HT絕交
蝦您波凸 發表於 5-12-2013 12:42 PM

收到~~~ 多謝C HING 意見~~~
順勢問問, 為何已同侯活分手, 同HT絕交
收到~~~ 多謝C HING 意見~~~
順勢問問, 為何已同侯活分手, 同HT絕交
bigmic2109 發表於 5-12-2013 01:30 PM

舊時d公仔賣7xx, 升到11xx都仲免強接受....
e+2打6卒仔都14xx,...
我真係冇本事幫佢供豪宅, 交舖租...都係早d絕交算...
舊時d公仔賣7xx, 升到11xx都仲免強接受....
e+2打6卒仔都14xx,...
我真係冇本事幫佢供豪宅, 交舖租 ...
蝦您波凸 發表於 5-12-2013 08:00 PM

我地想早日離開呢個深淵 .......... >_<
隊目比卒子多幾條金邊, 所以我訂了前者.

雖然好多公司都比HT貴兼差, 但是無錢就係無錢, 所以我都入少左HT, 其他EB, M記, 我直頭諗都唔諗. 為左入HT品, 我仲要放棄D SHF/FIGMA/PVC.
各位BROTHER 好~~ 其實Avengers Chitauri  入Footsolider 定係Commender 好??
苦惱緊~~  其實心想等現貨先 ...
bigmic2109 發表於 3-12-2013 10:27 PM

我就幫朋友入了一對,他好喜歡,我上去SB見到實物,真係覺得好靚好detail,仲幾大隻,不過14XX真係貴左D,自己無訂,回家都望多望相片,之後拿滿大人時都看多次實物,自己終於訂了卒仔,因為出場多D,又有印像。
上色好靚,不過個人觀感,覺得手腳關節位好似整到成隻好瘦咁,同埋show出黎果對唔係企得好自然,可能純粹pose問題
算啦~~~ 睇睇下~~~ 都係入左一隻卒仔~~~ 因為出場時間比較多~~~~~