Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 入炕一年多..太多盒大家點處置?

我割個封面留下,其他膠盒紙盒無意義,丟!

講開勸HT環保D,個包裝多花心思,以小為先!
ilove12inch 發表於 2-12-2013 06:35 PM

I start to do that too, most of them.:67:
我一個都唔捨得掉... 唔賣都唔會掉... 太值得紀念
我會掉空盒. 買多一盒全新儲.
橫掂都要用一個位置放, 緊係放樣有價值的東西.
ivykwong1997 發表於 3-12-2013 11:44 AM

買多一盒專用黎儲??
唔洗丫...
睇黎你都幾有米:38:
我都一個都唔捨得掉!!走去租倉安置:$
我都一個都唔捨得掉!!走去租倉安置
sityw 發表於 3-12-2013 03:46 PM

師兄係租迷利倉定一個細工廠倉?
{:2_295:}all dump.............{:2_295:}
我感覺租左倉其實同掉左冇分別(除非想賣)
不及隨時取盒換靈件咁方便
吉合放公司假天花頂, 盡靠均放
以前,我擺了個公仔出來,一個盒不捨得丟,把空盒入箱放在儲物房。

空盒不見天日,有,等如無。

直至搬屋,我又不會把公仔放回盒內搬。大悟!割封面,一盒不留,3D變2D,省好多位!
- 如果你覺得D玩具會賣, 就租個好平好平的倉擺, 一年都係千幾二千左右...
- 如果您係玩家, 你就扔哂佢啦.....盒留黎都無意思, 你宜家玩個盒定係點
- 你個display櫃夠大的話 用黎做背景都唔錯 好似HOTTOYS新個到咁樣
放上網$1比人bid
即掉, 唔俾大大多一個藉口詐你型!

真係一個都無掉到{:1_222:}
唔會掉,個盒係隻公仔嘅一部分,唔包保將來會唔會將d公仔賣番出去或者老咗睇番,可以懷勉以前為咗玩具而打工