Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 蒸粉 開倉公佈

限購最好,一人一隻,最公平,其實隻人馬炒極都係汁幾草,炒黎做乜啫.
回復  C-tong

原來師兄都見到佢地........

不過見師兄都有D收獲, 都恭喜晒先....
百鬼咁夜行 發表於 5-12-2013 03:50 PM

更係見到啦,一袋二袋放喺收銀處,左住晒其他人比錢
見就生日,又聖誕..咪買啲野比自己玩囉..都有買比老虎架(人魚.比嗰幾條友掃淨得返一盒"漏網之魚")
實話實說,咁開倉有咪意思............
j.w 發表於 5-12-2013 03:39 PM

實話實說, 知道實況O既大部人已經唔會去, 因為最筍O既野, 跟本唔係比一段人去O既.... 需要的, 是空閒時間....

有人可能話通知班炒家咪得囉, D筍野都比佢買哂....... 事實係一般人去到買唔到野, 車費時間等額外成本o係客身上, 唔係o係間舖度.... 仲可以博下有D一場去到點都買返D O既客, 幫佢清下D死貨..... 咁做鋪O既, 梗係公告天下比多D人知啦~

再者, 上面有CHING講得都O岩, 香港人口裡說不, 身體卻很誠實.....
實話實說, 知道實況O既大部人已經唔會去, 因為最筍O既野, 跟本唔係比一段人去O既.... 需要的, 是空閒時 ...
goldwater 發表於 5-12-2013 04:02 PM

出面又唔係買唔到,為乜事要入去...
不如新年期間舒舒服服行肥趣好過...
又唔駛排隊又有冷氣...
回復 78# goldwater

"香港人口裡說不, 身體卻很誠實....."
我反而覺得某啲師兄係想製造開倉冇著數嘅假象,等自己行得舒服啲
口裡說不只係想小啲人去
個人意見,不喜都冇計 :78:
我公司就在附近,頭先4點正行左過去,都有2幾3十人排緊隊,我放棄!
回復  goldwater

我反而覺得某的師兄係想製造開倉冇著數& ...
Assassin 發表於 5-12-2013 04:13 PM

賣既野係好既,你講到差都冇輪都有人去...
賣既野係差既,你講到飛上天都唔會有人去囉...
:38:
回復  goldwater

我反而覺得某啲師兄係想製造開倉冇著數& ...
Assassin 發表於 5-12-2013 04:13 PM

當然也有這些人喇~

anyway, 花生~ 花生~~
同意樓上師兄講法∼
上次見佢出哂大文道歉,算,放過佢一次,唔駛煩個海關姐姐跟。
點知d態度手法仍然咁乞人憎,
睇下下次再做佢係幾時。
我都去o左, 主力都係模型, 買 o左 MG +RG 各一隻.  :)

排隊方便算okay, 後樓梯都唔係話真係好焗. 後期就轉返係走廊排.

背包要擺底, 佢會用個大膠袋即刻入住, 再比一個號碼牌你, 只要你拎起貴重o野, 問題不大.

我都去o左, 主力都係模型, 買 o左 MG +RG 各一隻.  

排隊方便算okay, 後樓梯都唔係話真係好焗. 後期就 ...
goahead 發表於 5-12-2013 05:33 PM

CHING 都買咗唔少喎,夠10魚有得抽獎
   我都抽到 F
回復 87# C-tong

我同朋友夾埋比錢至過到 1K ~ {:1_211:}

F 獎是什麼貨品 ?
請問有去既師兄,MG 有咩款?有冇The O?
回復  C-tong

我同朋友夾埋比錢至過到 1K ~

F 獎是什麼貨品 ?
goahead 發表於 5-12-2013 06:00 PM

毛巾,杯比較好