Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 蒸粉 開倉公佈

今日先望到…SO SAD /口\
今日我都去行左轉, 剩低既貨係死中之死, 重高, GFFMC女妖仲有一大堆.....神話都開始去唔到貨了
今日我都去行左轉, 剩低既貨係死中之死, 重高, GFFMC女妖仲有一大堆.....神話都開始去唔到貨了
fatcheong 發表於 9-12-2013 03:27 PM
神話有乜呢請問?
神話有乜呢請問?
what 發表於 9-12-2013 04:32 PM

ex人馬, ex紫龍, dx海皇
ex人馬, ex紫龍, dx海皇
fatcheong 發表於 9-12-2013 04:39 PM

Ex人馬買唔落手,全部都係鑼底橙,又盒凹又甩膠紙,我比多一魚去國寶揀盒靚既仲好:38:
最後今日買左隻r魂女妖 2魚找個豬柳強漢堡+1雞同一魚環姐,今日買環姐居然搭多盒不知名figure,早兩日咩都無送…見佢一魚有兩盒野咁筍,忍唔住買多盒擺床下底{:1_231:}
頭像被屏蔽
Ex人馬買唔落手,全部都係鑼底橙,又盒凹又甩膠紙,我比多一魚去國寶揀盒靚既仲好
最後今日買左隻r ...
花少爺 發表於 9-12-2013 04:48 PM

r魂女妖 係咪DESTORY MODE 舊果隻?
回復 245# 花少爺

豬柳強
r魂女妖 係咪DESTORY MODE 舊果隻?
goldwater 發表於 9-12-2013 05:23 PM

係呀~:67: 似乎有人臨比錢前掉棄左佢,兩點左右收銀處附近只見到有一千零一隻{:1_207:}
回復  花少爺

豬柳強
Assassin 發表於 9-12-2013 05:27 PM

fatcheong 發表於 9-12-2013 03:27 PM

想問下gffmc女妖同重高幾錢到?
回復 221# ginnytyson

Thx~ =]
想問下gffmc女妖同重高幾錢到?
west1234 發表於 9-12-2013 06:16 PM

開倉完左,不過師兄出街買應該會搵到仲平啲
我朋友初時果陣去都買到d野,後來我我無時間而佢覺得去多次都無所謂想行多轉還掂日日唔同貨睇下仲有無野執,點知佢最尾果日去到好似無乜好野仲要同我買野拎住我兩盒玩具自己就只係買左盒唔係平好多既mg好似白行咁真係唔好意思:(
Ex人馬買唔落手,全部都係鑼底橙,又盒凹又甩膠紙,我比多一魚去國寶揀盒靚既仲好
最後今日買左隻r ...
花少爺 發表於 9-12-2013 04:48 PM

最大問題都係價錢o者, 如果 2 ~ 3 百, 甩乜都俾人掃晒啦~
我都只係入左 MG WING ZERO, 都有 D 心頭好平既, 但都叫心頭好, 一早買左鳥~