Toysdaily 玩具日報

查看: 8281|回復: 12

[詢問] 想買隻 MICHAEL JORDAN ,但唔買邊隻好?

小弟想買隻 MICHAEL JORDAN ,但唔買邊隻好?

買EB 2K 定 自執6舊水 好呢?

thx
自執點六舊?除非用12"Body同老番頭衣鞋!不過組出去來放兩天,作為MJ迷,一定越看越不順眼,終於都係再買2K。於是HK$2600,一個正貨加件豬頭骨MJ

買Series 2,等下一兩隻,睇你愛紅定白、同咩球鞋了,
唔使心急, 睇到啱曬先買, 同一個頭會出唔同組合,
所以睇到有一個好鐘意先落手
其實EB個價都抄唔起,可後追或等series 2。pick what you like la.
我都好想知點六舊執一SET = =''
我都好想知點六舊執一SET = =''
宇宙之王者 發表於 2-12-2013 12:26 PM

老番HT黑人body: 約1魚
老番MJ頭: 約1魚7
老番球衣: 約3魚 - 3魚幾
無牌子MJ鞋一對: 約幾條

但效果就........:67:
唔好啦,自组手同腳都短一折
反正有咁多款(雖然得兩款頭),但總好過自己執,效果真係差好遠
我自己就入白23...之後入黑23 紅23套球衣加對aj11 concord
回復 6# 監獄兔

咁不如求其執少少然後同自己講佢係MJ{:2_298:}
回復  監獄兔

咁不如求其執少少然後同自己講佢係MJ
宇宙之王者 發表於 3-12-2013 07:15 PM

老番MJ頭都係MJ, 使乜用自我FF:67:
Series 2 係咪即係黑23 ?

及下隻會出邊款呢?

thx
我依排都想入返隻,黑色我又唔係好鐘意。諗緊白或者紅色!真係唔知邊隻好!但係又怕series2出!