Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 終極 Hall of Armor [再度追加全新暗黑環境大圖]

靚到無論, 請問個箱實數有幾高?
回復 92# jackal3890

用梘液開水,噴濕膠片貼上去再刮走D水就可以了...!!
起初會有泡泡,盡刮,唔好太大力,待乾就靚仔晒!!
回復 93# cywatt

謝謝師兄...個箱實際高度為:385mm
回復  jackal3890

起初會有泡泡,盡刮,唔好 ...
DreamWorks 發表於 20-2-2014 12:09 PM

非常有用既教學, 原來同貼3M窗貼一樣, 多謝提醒{:1_220:}
回復  cywatt

謝謝師兄...個箱實際高度為:385mm
DreamWorks 發表於 20-2-2014 12:14 PM

多謝ching回答, 你個displsy真係越睇越靚. 問多個問題, 請問, 請問箱同箱中間個快版有幾厚? {:1_223:}
回復  jackal3890

起初會有泡泡,盡刮,唔好 ...
DreamWorks 發表於 20-2-2014 12:09 PM

剛剛試過真係work, 無晒泡泡{:1_197:}
回復 97# cywatt

對不起,遲左回覆你,間隔板由前面10mm至後面30mm
回復 98# Gealex11

乾左之後會好似無貼一樣咁清架...!!
回復  cywatt

對不起,遲左回覆你,間隔板由前面10mm至後面30mm
DreamWorks 發表於 22-2-2014 03:09 PM

多謝ching解答, 小弟都diy緊.