Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 暫別了。。。

好好準備,短暫掛機,恭喜恭喜:77:
不過……Cat 嫂雖然係屋企,但都要訓覺嘅,
只要搞掂貓女,都可以有小break 嘅:75:
講真,你家事我唔太清楚,有左細路要照顧,花多d時間係屋企係好正常,尤其係男人作為一家之主,亦係應該有既責任,係理所當然要做既事,玩具既野只係身外物。
See you around!
Meow Meow!
比max大講中晒.....
catcat 發表於 30-11-2013 07:14 PM

貓貓大師繼續放毒真係好{:1_226:}!冇咗你放毒{:1_217:}td會好悶呀!好似星矢果邊冇ray文兄都唔得啦!:he:
cat大,如是小孩的事,這是另一種男人的幸福,身同感受∼恭喜∼!!
暫別式都咁大陣像,cat大復出之時,我們一人post一張相賀一賀佢{:1_208:}
三個月後又一條好漢 , 到時再見貓兄既報告 {:1_208:}
:help: 貓大的相太正了~~~  特別最後果張, 好型, 好瀟灑!  好華 Dee feel! ~~ :handshake:
貓貓!離開是為了回來!
will miss u catcat! looking forward to see u again soon!!!
12月可能重會見到你,因為有野比你......:^

向貓大至敬
向貓大至敬
yukaen 發表於 1-12-2013 02:43 AM

謝!有意思~~

12月可能重會見到你,因為有野比你......
Dick.Po 發表於 1-12-2013 01:00 AM

謝先行預告,咁要攞定批文了。:64:
will miss u catcat! looking forward to see u again soon!!!
starsaber888 發表於 1-12-2013 12:15 AM

Sure, pls wait for me~:help: