Toysdaily 玩具日報

查看: 6924|回復: 20

[個人收藏] 浴火之鳥! SIC KAMEN RIDER 000 TAJADOL COMBO!!!

其實買咗之後想試呢個效果好耐 :67:

其實係用後Photo Shop後製既...:64:

再放多幾張正常圖啦~:64:

其實真係幾鍾意呢兩隻野......:35:
火焰蒙面超人!{:2_294:}

玩 sic 玩到著火 ??? {:1_201:}
:handshake:, 好正呀
想玩返隻普通版, 不過出面都已經好少見.
嘩! 師兄, 如果係後製的話, 你真係好強喎!
嘩∼好厲害呀∼唔講我仲以為真係放火燒住影呀∼∼
來人啊:no: 救火啊{:1_213:}
我唔知幾時至有心情玩。。。:56:

讚!!:77:
我都以為樓主真係熱愛到呢個放火程度呀﹗ AYWAY,REALLY GOOD PHOTO(SHOP)!!!
回復 4# mf_c2000

其實我都係出特別版既時候先買返隻普通版...
我O係拍賣網揾返嚟的, 大大都可以試吓!

其實前O個排O係佳旺仲見到有一兩盒呀~
可以去揾揾 :64:
回復 9# 多其

回復 5# raymondd

回復 6# Kuuga_iwsp

其實火, 係有用真火的, 不過當然用之前經過極小心考慮, 同清理附近會著火既野.,..
其實最易著火既就係隻玩具......

不過火既效果好難控制, 所以分開咗4, 5次嚟影, 分別O係左邊, 右邊, 同前邊點火...
咁樣既話唔洗一次過處理咁多既火焰, 同埋兼顧玩具既安全...

影好既相會分別o係唔同既位置有火焰既效果, 之後o係photo shop合返埋變成一張, 咁就令到主體四周都有火焰啦~
我唔知幾時至有心情玩。。。

Douglas.M.Saint 發表於 28-11-2013 08:18 PM

it's been a while since you last share toys photos.
Hope to see your sharing soon.
真火???, 溶左隻野點算:time:
第2張效果好真!!!!!! 如果係真 睇比例燒得好大@@
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽