Toysdaily 玩具日報

[詢問] 邊度多1:6女figure同服裝賣?

新入坑冇耐, 除左雞旺, 仲有邊度有?

上一晚出現時,好似白行一趟咁.............
其實銀城地庫七仔隔離同皆旺都有間賣娃娃衫同公仔嘅舖頭,
小弟一次膽粗粗入過去睇,問過佢地都有1/6嘅SIZE衫賣,
不過我未實際買過同唔知係咪真係啱HT KUMIK嗰種1/6 figure body著,
呢度有冇師兄試過買﹖同埋好似比起平時1/6 figure舖見開嘅女裝貴…
回復 2# chshting

銀城原來有,我未去過添
雞旺一樓最多最齊但偏貴少少, 二樓果間女裝唔算多但平少少, 而專買ob果間都好貴,日本貨,幾舊水一件床上嬌,哈哈

tb賣黎賣去又得果d款
ching有冇其他介紹?
買衫要留意該厰為那一品牌body做剪裁,通常官網有寫,女裝比男裝更講求合身,鬆身睇自己接唔接受,亦有可能完全著唔到尤其絲襪,鞋要留意鞋内有無「腳掌」同留意balljoin size,注意各品牌只會為自己産品負責,自組就要衡量一下,即使店員答你都要自己承擔風險,公仔衫不同真人,係無統一size