Toysdaily 玩具日報

查看: 17115|回復: 37

[玩具攝影] LEGO人仔雜圖 [P.3 更新16-12-2013]

影得幾張,又分享下

Marvel

以下係各髮型對比圖,原來以婆婆髮型+loki 頭 =「秋官」(左中) 真係很似樣....。

另外分享兩張以series 人仔為主題既。

生動有趣, 視點令到人仔巨大一些, 有真實感:71:
生動有趣, 視點令到人仔巨大一些, 有真實感
廿一月 發表於 27-11-2013 11:12 AM

謝Ching,我都係10月先開始玩lego....
一玩已經不能自拔...
lego 真係可以用博大精深黎形容
:$

我最 LIKE d 個 ... :71:
我都 post 一下 ...

回復 5# Vince

Series 人仔真係好正!(ching 仲有玩埋忍者系列!!)
不過lego 好消錢....我一開始玩都係續隻買,買買下就變左一套套咁買...

以下係一開始買落既,多數都係儲怪物+特別人仔{:1_238:}

因為之後一套套入手,所以上圖e d 多左出黎既就用黎整Lego 相架.....

Lego 廠表示:又有魚上釣:p
回復  Vince

Series 人仔真係好正!(ching 仲有玩埋忍者系列!!)
不過lego 好消錢....我一開始玩都係 ...
神打魔帝 發表於 27-11-2013 04:12 PM

其實我玩左 1 個月都冇 ... kakaaa :35:
行過見到得意就會買 ... 主要收集 Avengers, 不死系(Monsters), 同 少少 忍者.

回復 7# Vince

第二幅隻死神{:1_223:}
回復  Vince

第二幅隻死神
神打魔帝 發表於 27-11-2013 05:13 PM

係自己買件砌出黎 ga ... 玩就真係幾好玩, 但 d 隻野貴過一隻 死貨 shf ... :67:
好鬼盞鬼生動!{:1_227:}
回復 9# Vince
所以話玩lego 真係仲易出血過日廠玩具
陰D陰D 吸錢,轉頭你就會發現自己唔見左一大舊錢 XD
自組真係好有成功感,不過執件果下真係好鬼麻煩.....

回復 10# tolete 多謝CHING 支持,我耐唔耐都會影番一張半張,得閒又放上黎分享~:)
29/11/2013 加圖 1張
29/11/2013 加圖 1張
神打魔帝 發表於 29-11-2013 09:54 AM

喪B 正牙 ...
我琴日買左隻 金法老王 ... :shiny:

另外仲加多本書仔, 學習一下砌景
回復 12# 神打魔帝

係呢... 神打兄, Nick 支 火箭炮 係 custom make 件 ??? thx
回復 13# Vince
正呀 Vince 兄,e隻 7327 法老王我都想入.....
你e隻入左幾錢左右呀?

另外我支火箭炮係響「驗薯典」買
1蟹2,係custom make 件,不過料唔錯,係外國玩具自家生產
另外果度仲有支高科技火箭炮xdd 貴幾蚊