Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[玩具攝影] 【最佳男主角】Ironman 3 The Mandarin 滿大人

个topic最佳男主角好讽刺下~~
我係覺得頸後個紋身hea 左啲。
其他我都滿意,預左呢種角色會有咁上下水準同埋個box art 幾靚
我今次覺得唔錯啊,放假就去攞貨。
單睇造型好正~                                       .
造型一流!:71:
角色九流:$不過帶左反屋企先算!:43:
This figure looks good, but the character in the movie is rubbish.:67:
滿大人呀!!!!!!!!!! 好正呀!!!!!!!!!!!!!
我又無訂呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:79:
大貨ok, 可惜劇中比較灰鞋........... 減低購買肉

ht 大貨始終差兩皮, 有待進步

版的上色, 輪廓都 ...
good886 發表於 26-11-2013 04:03 PM

大褸的紋都唔同左,唔對版???????????{:1_215:}
好似幾好啊~~~~要快d去拎先得
依隻真係水準之作,雖然在劇中表現好流,但是一個相當搶眼的角色,比起大奸角更有吸引力
頭像被屏蔽
已拎了返家!滿大人令我好滿意!
有幾件囡囡的ching真係要入{:3_131:}
左擁右抱