Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] <<男子組>> Hottoys T-800 Collection : DX13 ♂ DX10 ♂ MMS117

我要睇三代T-800一齊爆地
大舊金 發表於 26-11-2013 01:07 AM

個地板唔夠大比三代一齊爆喎....:63:

四隻一齊企已換經好迫了。
美侖美奐,還自組多一隻, 讚! 戰隊震撼!
darknight 發表於 26-11-2013 03:54 AM

謝讚賞!:71:

有D題材就是控制不了自己的獸性...
:77:貓大美圖,一定支持:77:
Hottoys T-800 Collection : DX13 ♂ DX10 ♂ MMS117

簡評一下DX13.

簡單來說就是HT至今出的最 ...
catcat 發表於 25-11-2013 23:40

說好的唱衰呢??{:1_215:}
HX/XT 你&#21874; product quality 做好&#21874;得唔呀,你令到貓大兩隻 DX10 斷頸呀,錢唔好講,好唔老&#22175;&#13774;!!:blame:

隻隻&#22050;都賣到鬼死咁貴,又要&#21874;『粉絲』排餐死,&#21874;所謂限定特別版,唔特別之餘仲要買同羅都最少要煩兩日,sad 貨又多,貨又不對版,換貨又煩,仲要越換越衰,呀『猴活』你有&#21874;良心好無呀,你愧對當年由細養都你大,比錢你供樓買車&#21874;『粉絲』呀!!!!:53:
說好的唱衰呢??
HX/XT 你&#21874; product quality 做好&#21874;得唔呀,你令到貓大兩隻 DX1 ...
Godzima 發表於 26-11-2013 12:55 PM

大G兄完全講出了HT玩家心聲,實乃香港良心,TD之光也~~ :71:

不如今個星期日日約定去東莞HT工廠遊行抗議示威,順便參觀一下當地出名景點,好嗎?
大G兄完全講出了HT玩家心聲,實乃香港良心,TD之光也~~

不如今個星期日日約定去東莞HT工廠遊 ...
catcat 發表於 26-11-2013 14:06

好,你扯旗,我跟!!:!
BTW,請問團費幾錢??駛唔駛三皮??幾多晚寄宿家庭?? {:1_215:}
DX10 really bad!:DD
高清~ 靚圖~ {:1_221:}
NICE PHOTO~
T800 夠晒經典~~~~~~~
awesome to see all versions together.

Support!!! :71::71:
cat就好啦有齊晒T2 T-800...我老婆求極佢都唔比我後追DX10:sad:
貓貓又放毒 ,讚啦, T 800部隊 。。。。。。。。。

大支,做乜扯到行晒係咁插how 活。
唔知貓大所講爛頸係咪講緊頸內粒的? 我隻DX10都爛&#21655;, 之前隻TTM19 Body都係爛內頸的, 最慘無雜廠件代替, 搞到我就咁癈&#21655;兩個Body........:sad:
師兄,怎樣換頭,才不會弄斷條頸位?
支持正相,睇完D相,DX13覺係最好