Toysdaily 玩具日報

查看: 11162|回復: 43

[玩具攝影] 聖衣神話神聖衣白鳥座 - 冰河(十週年版)登場!!!

2013年11月神聖衣十週年版第3彈 - 冰河終於推出...............{:1_220:} 今次十週年版同樣地用上較sharp較艷麗的顏色, 比過往的更搶眼........:love: 而且亦新增了一個開口的面相, 算是不錯呢.........:71: 除此之外, 關節及跌件問題亦作出改善........只不過可動就沒辦法了, 始終神聖衣設計問題..............期待下月雅典娜推出呀............:handshake:

BOXART沿用十週件精美設計~

包裝內配件一覽~

先黎白鳥星座形態~

今次新增的大叫表情~

3子合照~

都幾靚..........{:1_203:}
RAY文兄又一正POST!!!支持下先!!!!!
又要讚一讚啦∼∼∼∼∼正
都幾靚..........
可變戰士 發表於 24-11-2013 01:00 AM

隻色唔錯呢.................:43:
RAY文兄又一正POST!!!支持下先!!!!!
wawa2480 發表於 24-11-2013 01:01 AM

THX十卜呀......................:)
又要讚一讚啦∼∼∼∼∼正
samuel2 發表於 24-11-2013 01:05 AM

謝支持呀.....................{:1_220:}
回復 7# ray文

又一隻炒到好貴既神話。
雅典娜一出到時又唔知咩價......
仲有時間呀!你唔好話畀我聽係之前影定呀{:1_222:}
回復  ray文

又一隻炒到好貴既神話。
雅典娜一出到時又唔知咩價......
samuel2 發表於 24-11-2013 01:14 AM

如果之前訂全部都係五魚中到............都OK呢.............係宜家現貨炒貴呢~{:1_238:}
仲有時間呀!你唔好話畀我聽係之前影定呀
狂四郎 發表於 24-11-2013 01:15 AM

真係聰明既呢...................:DD
所以咪等到宜家先影囉..............遲左架喇.........{:1_214:}
依然第一個出post:)
Ray文兄不愧是聖衣全制霸:x:x:x
頭像被屏蔽
真係好靚,新色更華麗,師兄係聖衣全制霸,實至名歸:D
小朋友出咗世都仲咁得閒玩玩具呀{:1_215:}