Toysdaily 玩具日報

查看: 8964|回復: 14

[分享討論] 捨得出Loki未呀!!!!!

真係等到頸都長埋........
已經訂左銀臂Thor~~
再後追埋隻Odin~~~
依家就差Loki就可以三父子團圓啦~~!!!!
HT究竟幾時出呀~~~!!!!!!!:help:
純粹善意發洩~歡迎加入~~!!
你預loki新版,無乜驚喜…咁樣等會舒服d{:1_228:}
回復 2# wing1123

其實我真係好期待佢既奸笑頭雕~~
其實從來冇講過會出Loki,唔明點解成日話等HT出?明明第二集𥚃面嘅Loki同復仇者造型一樣,仲要少埋頭盔,又冇口罩,衹係出過手扣同兵器,復仇者版本頭雕又出得咁好。HT都唔會出2.0啦。硬要畀個理由佢出就只得死養母後的囚禁Look、又或者復仇者西裝版,到時配件得本書同枱櫈你哋又話搵笨扼錢!真係冇可能宜家出喎!等復仇者2把啦。{:2_302:}
回復 4# 黃金獅子座

有Ching去SB開幕時拎果隻USB入面有預告過啦~~
當然預告左都唔一定會出~~
但起碼有過呢一個消息先啦~~
回復 4# 黃金獅子座

加上復仇者2好似無Loki份wo~~~
回復  黃金獅子座

加上復仇者2好似無Loki份wo~~~
irontuba 發表於 24-11-2013 12:02 AM

吓?如果冇佢份咪真係要等雷神3先有新造型?另外上面位Ching話USB有介紹,可否post出嚟睇下,我都想知HT會㸃出2.0而唔畀人鬧!{:1_210:}
回復 7# 黃金獅子座

我都想搵出黎同Ching share....可惜只是某個post中的留言...
我都唔知去邊度搵................

已暗示會出雷神2 ver. loki

另外雷神2同復仇者loki既造型係有分別

回復 9# ase

Thank you Ching~~!!!!!
隻DR.BANNER好似由年頭開始預告........
已暗示會出雷神2 ver. loki

另外雷神2同復仇者loki既造型係有分別
ase 發表於 24-11-2013 09:14 PM

係喎,不過真係比雷神更少分別,都好難諗到新點子去吸引已買咗ver.1嘅我哋,加上我諗HT好大機會同ironman3嘅情況一樣,先買電影版權,定咗幾個會出嘅角色,做定宣傳。但就如滿大人事件,佢哋都係睇完套戲首影前試片先知套戲角色實際賣㸃。雷神好彩都有件披同復仇者後人人都話要露臂,所以買點未睇戲已經有定案。但Loki睇完套戲雖然係最出,但賣㸃卻比復仇者更少!除非今次係植髪,因為睇唔到可以㸃入手!{:1_210:}
如果真係出, 我諗都係 sell 有表情頭雕啦.....
因為論戲服復仇者0個套華麗好多
今次出 Loki, 我估都唔平, 上次 Avengers 版 Loki 比 Thor 貴, 如果用今次 Thor 2 來推算, 定價可能去到十五魚. 而且仲要等到 2014 先有得玩, 想齊三父子, 真係要慢慢等.
其實從來冇講過會出Loki,唔明點解成日話等HT出?明明第二集𥚃面嘅Loki同復仇者造型一樣,仲要 ...
黃金獅子座 發表於 23-11-2013 11:53 PM

自己唔知 = HT 從來冇講過 :38: