Toysdaily 玩具日報

查看: 7506|回復: 23

[其他] 堅後悔無買到T1000

邊到重有全新或2手有得買?
如果2手邊到買最好!?
yahoo:57::57:我果隻都係拍賣後追,T1000係物超所值
好東西。我有兩隻。不過一支拿來組John Blake。換個頭雕就好了。

呢隻我都係後追……貴左幾舊!! 之前因為訂左DX10先買返,幾抵玩,多配件雙頭,買貴左都幾肉赤,因為DX10未出之前hottoys 仲有現貨賣 :$
呢隻係好物, 不過當年賣左一段時候現貨才去清
又係落毒時間,t1000堅抵玩,小弟學triton師兄咁,用額外配件組多一只john blake.

兩個頭,多配件,兩套衫
個價又平! 真係可以話係mms系列性價比最高一隻
比DX更DX...此物此價以難再現
T1000當年真係抵到爛
當時用超級VIp買多盒做兩個做型
呢隻我都係後追……貴左幾舊!! 之前因為訂左DX10先買返,幾抵玩,多配件雙頭,買貴左都幾肉赤,因為DX10未出之前 ...
Pixiv 發表於 23-11-2013 08:33 AM

如果係原價貴幾舊都ok, 個價都係同而家HT一般新品差唔多
抵玩呀呢隻真係!
兩個頭,多配件,兩套衫
個價又平! 真係可以話係mms系列性價比最高一隻
比DX更DX...此物此價以難再現
T1 ...
lili 發表於 23-11-2013 09:13 AM

可玩性係好高,但又未真係同DX有得比,始終,當時上色係同而家有分別!所以最後嚴選收藏量下都14魚放仲連多套原來警服!隻隻都正,要租個倉先掂!
而家要兩k!!!!!!
可玩性係好高,但又未真係同DX有得比,始終,當時上色係同而家有分別!所以最後嚴選收藏量下都14 ...
BigOil 發表於 23-11-2013 09:17 AM

上色同而而家緊係無得比啦 講個配件大堆頭者:77:
當年DX都係用大堆頭做賣點(雖則之就無左呢個賣點)
當年呢隻d配件絕對DX級,同埋.......DX而家都係得個名架者
係個包裝同可動眼...質素同內容都同MMS無分別了
我好好彩今年年中15魚揾到全新
知道dx13 出埋時都會連帶升$:(
其實我都知雞旺買野係窄窄地!
電梯對正個間買野問題大唔大?
如果唔ok咁邊到好!
回復 6# catcat

貓大你呢隻自組好正!
但我差不多肯定HT會出Robbin,不過唔知咩造型,所以暫時唔搞住

呢隻係幾好, 砌砌下先後砌左三隻