Toysdaily 玩具日報

查看: 5842|回復: 34

[個人收藏] 十月份的玩具債 - Debt of October (加相DX13 T-800BD)

家裡喜事近,小弟忙的連開盒也差點沒時間,但還是找機會於公司爆一下盒,影兩張手機相。

以下玩具債,不知何年何月才有機會好好拍一次照了。

純粹分享晒命,別無他意,不喜請輕力插,謝謝。

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

今朝請假在家陪貓女, 抽半小時簡拍一下T-800BD

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

貓兄...我不客氣地問.......其實你係唔係開玩具店架 ? 個個月都入咁多貨, 不如你教下大家----> [如何入好多玩具都唔會比身邊位女人鬧既秘技]
貓兄...我不客氣地問.......其實你係唔係開玩具店架 ? 個個月都入咁多貨, 不如你教下大家----> [如何入好多 ...
ricky246 發表於 21-11-2013 04:21 PM

如果真係有咁嘅秘技小弟都想學...

事實上早幾日小弟至比老虎開波,鬧個狗血淋頭,呢幾日密密放貨中....

淨係昨天已經交收左成萬銀ht,心痛加肉赤呀...:63:
回復 3# catcat
關於你放貨一事, 小弟心表同情.............(但內心興奮)
因為我都有d野想入....我係FB 問你AR ....TKS~
玩具多到令人羨慕… 最好仲可以係公司爆盒同影相,恨死我啦:help:,btw咁多野我最like係隻模型,已經好多年冇睇高達,連機體係乜都唔知, 但 d浮遊炮真係:71:
影完靚相再放玩具,感同身受。
玩具多到令人羨慕… 最好仲可以係公司爆盒同影相,恨死我啦,btw咁多野我最like係隻模型,已經好多年 ...
小志強 發表於 21-11-2013 05:07 PM

隻模型係gundam uc 的nz-666剎帝利,比主角機更耐看。
影完靚相再放玩具,感同身受。
上下盤 發表於 21-11-2013 05:16 PM

事實上小弟而家放緊個批係check左件未影個批。

因為認住咁多年都無心機係倉攞出嚟玩,愛極有限,所以頭批出左先。

反而上面把玩過的則比較喜愛,不考慮脫手.....暫時。
係呢段時間避一避風頭啫,好快又舊嘅走咗新又返,陸續有來呀:71:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
唉 感同身受 真係有賣仔既感覺:56:
個個都係債仔∼∼∼∼∼{:1_228:}
回復 2# ricky246

其實我都有同樣疑問...........hahaha
路過 ,隻剎他死,,唔係,剎帝利,幾張咁都好有睇頭,一個字,掂呀!