Toysdaily 玩具日報

查看: 6090|回復: 11

[Hot Toys] 鐵漢<Jor-El >

搶閘比原訂早了幾個月,好彩都出得唔差。睇完套戲,覺得Rrussell Crowe 演嘅 Jor El 比主⻆Superman 更吸引。

套緊身衣應該同Amazing Spiderman 做法,貼身而夠軟,件袍雖然做得好靚,但好修身令下半身活動能力大減。
而緊身衣袖口又同手腕粘埋,加埋肩甲,雙手活動又受左限制。

數完缺點都有好野。
胸甲花紋做得好靚。頭雕覺得似,係膚色深左D。件披肩加左鐵線,更追加左『寶典』。
地台加左扭扭臂, 支臂夠硬淨,set 飛行pose 方便好多。
總括係擺得靚但唔多野玩。

呢隻真係做得幾靚, 由其是頭雕~
{:1_220:}從Beautiful Mind 開始已很喜歡羅素高爾~~
高清美圖,正呀~~:shiny:

個地台擺飛行pose好似好方便,ht終於有新款式支架,好事。

感覺上呢件老豆似係用嚟擺多過似用嚟玩,,亦希望佢雙腳擺得耐唔會出事啦。
頭像被屏蔽
ht is so cheap
use black colour small leg
假腿!!!
頭像被屏蔽
[img][/img]
樓上位 CHING 好似同 Jor El 有仇咁喎,個個 Jor El post 都貼張裸照出來
美圖配以細緻報告,讚一個:71:
頭像被屏蔽
好要{:1_208:}
壞要:*
頭像被屏蔽
now know that Jor-El have 2 fake leg!!
回復 9# lukkeiyee

佢對boot應該有返咁上下厚度...
雖然我無訂....
但都會知道係為左個比例好d先咁做..........
就算係假腳又點.....
無影響成個產品表現就得啦...........
支持靚相!影得好好呀!:D
飛起嘅動作好正呀:71: