Toysdaily 玩具日報

查看: 5358|回復: 14

[Predator討論]大家覺得下一隻出既predator係咩?

小弟都係剛剛入坑,但知道HT會reboot Predators系列,到底佢AVP1係會出到chopper就停手丫?定會出埋紅袍長老2.0(小弟最期待呢隻)?之後會出AVP2既Wolf,定P2隻長老加The lost tribe 呢?同埋有冇ching可以爆下料,討論下咁呢?我就覺得所有長老都有需要reboot,而wolf就絕對需要2.0,皆因之前個隻太瘦啦...
btw,小弟都係剛入手新版classic & Scar....以前玩開平價NECA,但最近D手工真係....
所以先停玩一排,寧願儲定銀彈等HT reboot Predator好過
佢先前有出過圖有logo講緊會reboot
p1,p2同avp1.2
但佢會點出真係睇佢點諗,不過佢body個模可以一模多用,又只係p仔用得
佢應該會盡出,不過可能整d咩咩限定咁就唔出奇
佢先前有出過圖有logo講緊會reboot
p1,p2同avp1.2
但佢會點出真係睇佢點諗,不過佢body個模可以一模多用,又 ...
JUNOWONG28 發表於 18-11-2013 12:47 PM

其實當佢開始出靚既Predators時候細路仲係學生一名冇錢消費,依家佢話reboot曬我真係好開心GA!不過希望佢所謂限定唔係長老啦!btw,其實我覺得出完scar出Celtic真係好搵笨,我完全唔覺有分別
其實當佢開始出靚既Predators時候細路仲係學生一名冇錢消費,依家佢話reboot曬我真係好開心GA!不過 ...
wolf_predator 發表於 18-11-2013 01:44 PM

電影入面佢係大隻好多,係小隊長,同埋無雙手刀,
三隻小隊放埋一起係型d
一定最正係AVP2既Wolf
一定最正係AVP2既Wolf
denniskwong 發表於 18-11-2013 02:00 PM

我希望佢今次真係跟返比例,千其唔好太大�細
你睇berserker就知唔跟比例(仲要唔跟樣)幾大鑊
Scar 同 celtic 除左面具同台真係無咩分別,如果唔駛全包我會建議入classic + celtic,依家p平左好多,我celtic都無訂諗住到時搵反正唔太分別,想要alien 多d,HT幾時2.0呀????
Scar 同 celtic 除左面具同台真係無咩分別,如果唔駛全包我會建議入classic + celtic,依家p平左好多,我ce ...
inghouse 發表於 18-11-2013 02:09 PM

其實最近出既P價錢唔過份,做工又好
要數最失敗既都只有berserker而已...
我希望佢今次真係跟返比例,千其唔好太大�細
你睇berserker就知唔跟比例(仲要唔跟樣)幾大鑊
wolf_predator 發表於 18-11-2013 02:05 PM

b.p 果時已經比人串到xx, 又唔夠大頭又唔夠肥, 高度又出貨先黎縮水
太美型了, 我都係鐘意原設.

緊係出CHOPPER先, 所有東西差不多同CELTIC一樣, 根本就在印銀紙.

睇Celtic 可以單邊甲,似乎會出埋Ancient.
Elder 唔想佢咁快出。如佢又係用畫黎表達頭上面的毛,我會考慮罷買。
b.p 果時已經比人串到xx, 又唔夠大頭又唔夠肥, 高度又出貨先黎縮水
太美型了, 我都係鐘意原設.
denniskwong 發表於 18-11-2013 02:20 PM

sideshow1:1頭像完美表現出咩先係Berserker Predator
睇Celtic 可以單邊甲,似乎會出埋Ancient.
Elder 唔想佢咁快出。如佢又係用畫黎表頭上面的毛,我會考慮罷買 ...
ivykwong1997 發表於 18-11-2013 02:22 PM

Ancient我真係好想要...直情朝思慕想,希望下一隻就係佢啦
sideshow1:1頭像完美表現出咩先係Berserker Predator
wolf_predator 發表於 18-11-2013 02:35 PM

對, 本身係偏偏地, 做出黎就漲 book book......成個波咁
都沒聽到有新p仔電影, 翻出係ht 唯1出路. 1年推1隻, 十年後咩都出晒, 可以來3boot.

我決定停手, 雖然我玩開樂高, 但兩者不可同日而語.