Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ricky246

[分享討論] 有燈display 玻璃櫃

想問下各c hing....呢個櫃點樣可以裝led燈, 又唔會點露d 線 ? 有無c hing 用緊?
ikea.com/hk/zh/catalog/products/70182172/#/70182172
回復 16# ricky246

呢款櫃佢有燈可以配,不過唔知岩唔岩照 figure。

打去問左 配係配最頂層o個個櫃燈, 唔知set 唔set 到每一層都有燈~
http://toysdaily.com/discuz/thread-216772-1-4.html

早先post的、可以参考一下∼:73:
回復 19# ayelvin
就係想好似 ayelvin兄咁整啦...當然無你咁大堆頭,  你d led 燈係咪自己整架 ? 一條幾錢到? 係邊度買架 ? 些些分享...
鴨記有 1米大約90-1xx 火牛另配
回復 21# vin_tg56
都好抵wor......想問下你地買個d led 幾多W ? 唔好大強又O岩O岩夠照~
回復 20# ricky246

LED係自己整、我係係大陸呢個網買,会平過香港的。

品牌: Greethink 型号: LED灯带柜台LED灯条灯... 颜色分类: 12V高亮5050裸板灯带 电压: 12V 规格(灯珠/米): 其它 计价单位(元/米): 元/米 灯带款式: 贴片 发光颜色: 暖白 黄 白 蓝 绿 红 ...
回復 23# ayelvin

THANK YOU AYELVIN CHING