Toysdaily 玩具日報

查看: 5359|回復: 13

[分享討論] 孤仔Medicom新一V2.5斷手

8月中係3/F孤仔攞左Medicom新一V2.5, 一返去開盒發覺斷手, 第日拎返去諗住換, 佢話要擺低等搞換貨, 記低左我手電同名叫我等call, 冇比低我任何單據, 佢話ok;
9月中去問佢,佢話未有消息, 話係老細親自搞, 佢都唔知, 叫我等;
10月中去問, 佢都係講同一說話
依家3/F負責個人都轉左, 我又無單係手, 今次果$7xx真係凍過水, 早知唔鬼換買個body換左佢算...................
頭像被屏蔽
我隻超合金魂太空保衛者拎左去188孤仔等換胸甲也等了3個月都冇消息。
睇見呢d post 真係幾sad...本人亦奶過野
3/F 負責人不是轉了, 聽其他師兄說正在放大假, 過幾天便會回來復工的了 , 印象中 3/F 那位哥哥 ...
mythsgod 發表於 10-11-2013 10:30 PM

印象中 3/F 那位哥哥是比較敦厚老實和負責任的 <--- 我都覺得:71:

3/F 那位放大假哥哥 <-- 因為佢太太有喜...BB 快出世,所以放假... ...:77: 定佢先
3/F 有時會係佢地老闆坐(因為有次見佢地PACK貨, 有員工叫佢做老闆)
唔關職員事,客人經舖搵代理換件真係要好耐,三個月至半年不等~~  但客人直接搵代理搞會快好多~~~~
印象中 3/F 那位哥哥是比較敦厚老實和負責任的
滴滴仔 發表於 11-11-2013 12:15 PM

我只係聽聞係因為屋企有事,原來係喜事來:77:
我只係聽聞係因為屋企有事,原來係喜事來
yugi 發表於 11-11-2013 01:49 PM

殊...
已出世...
畀人係TD爆左出黎添...

P.S. 佢星期三會返工...
回復 9# 小堅 [/b
佢今日返&#21655;工啦!{:1_223:}
如果你件係行貨,問佢&#21707;&#25886;代理電話或email, 自己直接聯絡,稍後代理會約你時間,去荃灣熊貓後面沙咀道工廠區代理公司換,如果之前你影左相比佢,可以即刻換件或換全新比你。我多年黎中過三次招,平常心得喇!祝早日換件成功!
回復 11# AK30

謝謝你的提醒, 我諗我買果隻係日版水貨, 早輪大平賣果批, 所以我先驚, 如果佢冇下水返, 我只可以一路等落去......
我尋日行過都冇mood問佢, 多數又係叫我等, 最大問題我都唔知佢講果個老細究竟有冇跟到, 我又冇單係手, 過多幾個月實影到冇><

我都試過同medicom代理換貨, 果時買了隻555, 個電話變身器爛的, 我影相send email過去, 好快就有email回覆, 一星期左右就有電話到, 可以&#25886;上去換
覺得雖然唔係咩即時一換一, 但起碼有跟進, 冇黑面, 仲好禮貌, 始終坐寫字樓既大人, 識講野好多

不過佢地既office hour同一般寫字樓差唔多, 星期六仲長短週, 所以換野要夾時間
回復 13# good886
門口&#21874;bearbrick1000%好鬼大隻:x