Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Cyclonus(狂飆) & Grimlock(鋼鎖) 純影集

Cyclonus(狂飆) & Grimlock(鋼鎖) 純影集

根據漫畫劇情, Cyclonus從光明圈手中得到了大劍。

於事, 本來買給Drift(飄移)的大劍, 亦移交給Cyclonus了。

可憐的Drift, 被編劇踼下戰線不突止,
連大劍都被奪去了...

=========

同樣是用劍的, 還有之前被人嫌個啥的似的,
最近連美版都被炒起來的FOC Grimlock。
無論如何拍都有型到不得了的博派第一猛將!!

後記:

最近總是忙忙忙忙...

===========

同步發送至本家Blog, 請點擊支持:
http://lmc1986.pixnet.net/blog/post/298848791-cyclonus%28%E7%8B%82%E9%A3%86%29-%26-grimlock%28%E9%8B%BC%E9%8E%96%29-%E7%B4%94%E5%BD%B1%E9%9B%86
雖然現在的玩具越出越多...
不過, 老變始終都是賣飛佛...
:handshake:
雖然現在的玩具越出越多...
不過, 老變始終都是賣飛佛...
36韜 發表於 10-11-2013 11:29 AM

不過老變愈出愈頹...
直至最近先有返D起色, 希望keep得住個勢啦~
回復 3# 隨感一亡魂

近排D老變又真是"騎呢"左少少...
TFP 條線本來出得好好地...又CROSSOVER BEAST WAR...
其實機設都 OK 的...不過是我自己唔是好BUY 機械 X 生物的 IDEA...

至於近排大玩合體的老變就...嘿嘿...
NOT MY CUP OF TEA LO
:78:
師兄把劍係邊度買?有冇大圖?
我勁鐘意漂移,我都想入返把比佢
回復  隨感一亡魂

近排D老變又真是"騎呢"左少少...
TFP 條線本來出得好好地...又CROSSOVER BEAST WAR. ...
36韜 發表於 10-11-2013 12:03 PM

design依D野...就好個人既...
我自己黎講最大問題都係縮水同愈來愈簡化...

師兄把劍係邊度買?有冇大圖?
我勁鐘意漂移,我都想入返把比佢
加藤雀 發表於 10-11-2013 12:12 PM

把劍本來係跟G2文甲送既,
後來Y拍出左一批老翻劍,
而家唔見有lu...
路過支持亡魂兄~(揮手
見你成日講隻鋼鎖搞到我都想買
路過支持亡魂兄~(揮手
見你成日講隻鋼鎖搞到我都想買
御姐喵 發表於 10-11-2013 05:59 PM

多謝支持~