Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SR - 鐵甲萬能俠Z ( 超合金 color ver.)登場!!!

我鐘意佢有埋機翼同特效!
可變戰士 發表於 10-11-2013 01:29 PM

所以咪話好抵玩囉..................隻獨角全膠都仲貴................:oh:
所以咪話好抵玩囉..................隻獨角全膠都仲貴................
ray文 發表於 10/11/2013 01:31 PM

獨角等gundam fix嘛! :52:

女妖都有, 哩隻色遲早有. :he:
獨角等gundam fix嘛!  

女妖都有, 哩隻色遲早有.
可變戰士 發表於 10-11-2013 01:40 PM

我等女妖算..........唔入咁多獨角了...............:43:
that's good pics pal thx
that's good pics pal thx
taken 發表於 10-11-2013 02:08 PM

THX taken兄十卜~:)
我等女妖算..........唔入咁多獨角了...............
ray文 發表於 10/11/2013 02:06 PM

入入下就會入埋o架喇! 一家人嘛! :77:
唔正點毒你地呀..............
我仲差一隻呀.............
ray文 發表於 10-11-2013 01:13 PM

有你同tim sir啲毒相。。。。:70:唔中毒都幾難:68:
文兄差邊隻呀:@
入入下就會入埋o架喇! 一家人嘛!
可變戰士 發表於 10-11-2013 02:25 PM

NO.......................{:1_240:}
有你同tim sir啲毒相。。。。唔中毒都幾難
文兄差邊隻呀
FRAK 發表於 10-11-2013 02:29 PM

差社團版呀..........你有冇呀............:(
NO.......................
ray文 發表於 10/11/2013 02:35 PM

唔使咁快NO, 等佢公佈咗先決定! :36:
唔使咁快NO, 等佢公佈咗先決定!
可變戰士 發表於 10-11-2013 02:41 PM

公佈咩先...................:58:
師兄冇入到熱海ver?我覺得熱海ver幾有特色
睇完樓主D相,我立即去左訂港版了!:shy:
差社團版呀..........你有冇呀............
ray文 發表於 10-11-2013 02:36 PM

冇呀:34:我第一隻萬能傸黎架:51:
Add marks for your great photo and I'm still waiting for mine... :(

I'm also taking photos with my collection in noon. :shy: