Toysdaily 玩具日報

[分享討論] NECA最近發生乜事, lee figure 質素好似下降左...........

回復  純白騎士姬Saber

我都覺得y記啲elder係老番,但估唔到竟然有ball joint
Assassin 發表於 13-11-2013 10:34

係囉
淘寶仲話長老第二代素體....:70:
可動幅度唔係改善到好多:oh:
仲有我留意到y拍所謂ball joint7"長老再版,D牙唔係粒粒分明,睇落好似冇牙長老gum...不過依家長老已經炒 ...
wolf_predator 發表於 13-11-2013 09:34

長老如果500+:@
倒不如買1/4好過Y
NECA的東西買番來唔油過唔得
NECA的東西買番來落油去執已經係常識
究竟要大執小執就睇你運氣了
純白騎士姬Saber 發表於 10-11-2013 11:07 AM

↑ 這真的是重點!認同!
回復  toysmale

儲開alien predator應該會照買,其他真係skip得就skip
Assassin 發表於 11-11-2013 04:01 PM

獨行俠的Series 2 + Pacific Rim DX 2 pack 我已經skip了
而Prometheus嘅holographic 2 pack我都考慮緊要唔要skip埋佢
我最近BID左隻ball joint嘅7" Elder, 但個ball joint鬆到呢, 自己諗會唔會係買左A貨, 其實7"Elder有冇 ...
Skype 發表於 12-11-2013 05:07 PM

我都中o左蕉..o係階旺一樓阿叔舖度買o左隻25周年jungle predator.. 都係老番...
呢間野以後無下次!!!!  {:3_127:}
我都中o左蕉..o係階旺一樓阿叔舖度買o左隻25周年jungle predator都係老番...
呢間野以後無下次!!! ...
hangyodan 發表於 13-11-2013 22:25

:@點分真假?
回復 34# vfaiyuenv

我prometheus之前都係買齊, 不過藍色應該唔買了:68:
回復 36# 純白騎士姬Saber

neca野極少再出, 所以一d舊款無端端多貨應該係老番 :53:
點分真假?
純白騎士姬Saber 發表於 13-11-2013 10:45 PM

因為我原本有隻原裝, 之前SET入的, 見有得散買便買多隻,  一比較之下就睇到分別, 件野我無心機開, 放o左入倉, 過幾日有時間影D比較相再放上o黎分享.. 不過各位美玩FANS 小心, 此店呢批老番都仲有放上鴉烏拍賣的....{:3_148:}
因為我原本有隻原裝, 之前SET入的, 見有得散買便買多隻,  一比較之下就睇到分別, 件野我無心機開 ...
hangyodan 發表於 13-11-2013 23:10

ok

期待睇你點分真與假

此店呢批老番都仲有放上鴉烏拍賣的....
hangyodan 發表於 13-11-2013 23:10

http://hk.f1.page.auctions.yahoo ... 484602?actsrch=srp3
小心 :69:

ok

期待睇你點分真與假

小心
純白騎士姬Saber 發表於 13-11-2013 11:19 PM

EXAC7LY 就是這位賣家!:blame:
我都中o左蕉..o係階旺一樓阿叔舖度買o左隻25周年jungle predator.. 都係老番...
呢間野以後無下次!!! ...
hangyodan 發表於 13-11-2013 10:25 PM

白頭佬?
白頭佬?
wolf_predator 發表於 14-11-2013 10:28 AM

不嬲都覺呢條友古古惑惑
但我都買過幾次,一來佢款算多,二來新品週街大貨應該都唔會有事
不嬲都覺呢條友古古惑惑
但我都買過幾次,一來佢款算多,二來新品週街大貨應該都唔會有事
edmondphk 發表於 14-11-2013 10:37 AM

從未買過,覺得佢好串,不過佢display櫃多舊野係真
從未買過,覺得佢好串,不過佢display櫃多舊野係真
wolf_predator 發表於 14-11-2013 10:55 AM

美玩店始終係少,有時搵到心水舊貨,真係挨下串都要{:1_224:}