Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 如何成為香港P-bandai 的免運費會員呀??

之前有某仁兄有這樣的福利呀,想問我們如何申請呀??是否買多野,就可以成為榮譽會員才可以呀?那麼樣,就可以不用看旺角店舖的面色呀{:1_197:}
佢果次話唔知齊慶祝d乜野,定咩事送左次免運費比我,好似唔係成日有,我果封email冇左,睇唔返係口卜手事
另一方法就係用分換,官網有寫…總之就係買得多著數越多:(

我唔求佢免運費,但希望佢可以信用卡俾錢嘅都可以同月出產品group返埋計一張單計一次運費:cool:
(宜家只有貨到付款先可以group單)
其實你可以先貨到付款,到出貨前先用信用咭俾錢就得。
其實你可以先貨到付款,到出貨前先用信用咭俾錢就得。
kogfss 發表於 9-11-2013 08:32 PM

就算係咁做...
運費一樣要畀...
之前有某仁兄有這樣的福利呀,想問我們如何申請呀??是否買多野,就可以成為榮譽會員才可以呀?那麼樣,就可以不 ...
藤原忍 發表於 9-11-2013 04:05 PM

等第日B記全魂SHOP出貨,街鋪死晒,到時看看我們要看誰的面色?:69:
(想想現在代理的"服務"吧)
之前有某仁兄有這樣的福利呀,想問我們如何申請呀??是否買多野,就可以成為榮譽會員才可以呀?那麼樣,就可以不 ...
藤原忍 發表於 9-11-2013 04:05 PM

但最後你要睇速遞既面色...
:38:
但最後你要睇速遞既面色...
小堅 發表於 11/11/2013 08:39 AM

應該仲衰過喺店鋪買, 一係倒塔咁早打嚟話送, 一係就等極都唔送! :p
應該仲衰過係店鋪買, 一係倒塔咁早打黎話送, 一係就等極都唔送!
可變戰士 發表於 11-11-2013 10:01 AM

yes...
係鋪頭買唔幫襯呢間最多幫襯另一間...
但係魂港買,連選擇邊間速遞都冇機會...
硬食佢個極差既服務...
頭像被屏蔽