Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請問HT會唔會出Lady Sif (雷神2版)?

第一集冇出到,今次續集會唔會出呢?
ironman 女主角先啦
ironman 女主角先啦
toys991 發表於 7-11-2013 10:26 AM

平心而論,假如同樣要出figure,出sif係比出pepper可塑得多,
最少在造型上sif有劍有盾有甲,成個造型係有特式標誌吸引,
相反pepper﹖除咗IM3有過一幕著Mk 42盔甲特別啲之外,其餘時間出場都係西裝衫裙多,
好難相像如果一個冇個人特式嘅西裝衫裙女人figure,如果再加上個頭唔似嘅話,
有咩號召人叫人去買…喺出figure方面上Pepper唯一優勝過sif可能只有人氣吧﹖
出Pepper不是沒可能,或者有日動漫限定係Mk 42個身改搭Pepper個頭啦,
不過女人身穿Mk 42究竟同Tony Stark男人身型著MK 42之後外觀有冇分別呢﹖
回復 3# chshting

完全認同C hing 見解:71:
回復 3# chshting

完全同意Ching的分析,sif都係我好想HT出既女角
不過始終人氣有限...HT應該都唔會對佢有興趣...
此外,我寧願出阿Jane
點講今集都有套甲著下幾有睇頭~~
不過之前好似有訪問提過...Pepper係會打算出的....
只希望HT出得有返d誠意.....
Pi 出到 Pepper, 咁HT就會出。
Totally agree.  Really hope they make Sif! :$