Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] DC COMICS ~ Arkham Origins Bane

昨晚在旺角入了AO wave1~
真快手:71:

是全套嗎?
我因為早一星期已入了batman, 所以今次只入埋另外3隻, 不過last一隻bane應該係比我買了~
回復 18# jeffloh

完來係你 :53:
回復  jeffloh

完來係你
Assassin 發表於 8-11-2013 03:28 PM

遲少少會返貨, 放心~~~
ps: 今set聽說幾好賣!!

回復 18# jeffloh

原來係咁:77:
仲以為有舖頭賣一Set tim咁會抵買d
我因為早一星期已入了batman, 所以今次只入埋另外3隻, 不過last一隻bane應該係比我買了~
jeffloh 發表於 8-11-2013 03:15 PM

見過BLACK MASK同JOKER實物,我覺得上色都唔好
反而我入左隻arkham city的SCARECROW:(
回復  jeffloh

原來係咱
仲以為有舖頭賣一Set tim咁會抵買d
純白騎士姬Saber 發表於 8-11-2013 04:03 PM

散買都抵玩呀, 全set加埋先至六舊水~
見過BLACK MASK同JOKER實物,我覺得上色都唔好
反而我入左隻arkham city的SCARECROW
edmondphk 發表於 8-11-2013 04:15 PM

scarecrow是arkham asylum的, 因為arkham city 佢無出現過嫁~
我一開始都想skip joker同black mask, 不過見平而且wave2我都會入晒所以就儲埋佢地啦.
scarecrow是arkham asylum的, 因為arkham city 佢無出現過嫁~
我一開始都想skip joker同black mask, 不過 ...
jeffloh 發表於 8-11-2013 04:19 PM

放棄joker係因為我已經有兩隻PLAYARTS KAI的joker,入坑DCD係想收集其他少廠出的重要奸角,scarecrow / Mr freeze / 企鵝之類。
(我對black mask都無咩認識所以skip)
放棄joker係因為我已經有兩隻PLAYARTS KAI的joker,入坑DCD係想收集其他少廠出的重要奸角,scarecrow / ...
edmondphk 發表於 8-11-2013 05:09 PM

我反而已經放棄了playarts(因為越來越貴), 而DCC的arkham系列我之前都已經儲開~

我本身都打算skip 重疊的角色 (eg AO bane同AA bane, AO joker同AA joker等) 不過想想下, 之後如果第時身痕追返又可能又會好貴, 依家百零蚊隻所以就入埋佢地啦~

black mask在game內變得極廢....又請8大殺手殺batman淪為一個side mission的"大佬"....等我仲以為終於有次唔係"batman vs joker"的game....
我反而已經放棄了playarts(因為越來越貴), 而DCC的arkham系列我之前都已經儲開~

我本身都打算skip 重 ...
jeffloh 發表於 8-11-2013 05:24 PM

Playarts Kai 同 DCD 始終唔係apple to apple (一美一日,大小 / 造工 / 可動性都唔同)
回復 22# edmondphk
e隻嗎?
http://www.comiccollectorlive.co ... d-b8bb-243681cfb5a5
都幾型喎
散買都抵玩呀, 全set加埋先至六舊水~
jeffloh 發表於 8-11-2013 16:17

平均15草隻咁抵
玩得過喎
Bane都係嗎?

邊樹買

見到e盒joker出左
http://www.shopdcentertainment.c ... gure+batdcdfig08.do
大家點睇?