Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年5月 Figma 島風

唔知ems大慨幾多運費
xela_bt 發表於 10-1-2014 11:26 AM

其實唔需要用ems, 用air small packet都得,如果唔怕耐少少,SAL Small Packet
(Registered) ,價錢比ems平好多
oh, 多謝提點, 已改SAL Small Packet
(Registered)
平時figma個盒大小,ems約1000yen運費。這次島風figma個盒估計會大一點 ,運費1500yen左右吧。
gazza1211 發表於 10-1-2014 11:55 AM

thanks

■ GOOD SMILE ONLINESHOP予約特典■
連装砲ちゃん(大)中破表情ver.
頑仔仲未開訂,怎麼辦{:1_229:}

講開來,figma艦娘系列已開始,除了島風同已公佈了赤城外
大大想哪幾位艦娘figma化呢?

排名分先後~

戰艦:榛名,金剛,比叡,大和(首選) 扶桑,山城,長門,武藏(次選)

航母:瑞鶴,翔鶴,加賀

輕航母:大鳳,龍驤,瑞鳳(首選) 飛鷹,隼鷹,千歳,千代田(次選)

重巡洋艦:愛宕,高雄,鈴谷,熊野(首選) 三隈,最上,羽黑,足柄(次選)

輕巡洋艦:大井,北上,阿武隈,五十鈴(首選) 神通,名取,川内,鬼怒(次選)

驅逐艦:響,電,雷,曉,時雨,夕立,白露,村雨(首選) 陽炎,不知火,雪風,五月雨(次選)

潛艇:伊19,伊168,伊58
頑仔仲未開訂,怎麼辦

講開來,figma艦娘系列已開始,除了島風同已公佈了赤城外
大大想哪幾位艦娘 ...
吉野凜花 發表於 11-1-2014 12:53 AM

冇可能出咁多卦。。。。出到五六只都要還神啦∼∼∼∼∼
冇可能出咁多卦。。。。出到五六只都要還神啦∼∼∼∼∼
gazza1211 發表於 11-1-2014 01:09 AM

首選個幾位係最有機會了:35:

你既心水艦娘呢?
仲有無鋪開訂?精粉被秒..仍未訂
孤仔係咪唔開?定已完...
仲有無鋪開訂?精粉被秒..仍未訂
孤仔係咪唔開?定已完...
ben167 發表於 11-1-2014 01:45 AM

我去左兩日,孤仔好似未開
回復 54# 吉野凜花 [/b

唯有靠各大大報料了....
黏土版又無訂到...
唉.
回復 52# 吉野凜花
榛名 金剛 翔鶴 大和 五十鈴 時雨 夕立 村雨 第六艦隊
:oh:期望粘土人+figma
由於都有唔少系大機會商品化,絕對足夠我破產
回復  吉野凜花
榛名 金剛 翔鶴 大和 五十鈴 時雨 夕立 村雨 第六艦隊
期望粘土人+figma
由於都有 ...
DCD1646 發表於 11-1-2014 03:48 AM

next 粘土人kanmusu is 金剛(confirm)
今次島風行貨未必有甘快會開~
日本果邊網上訂購反應太好~基本一有得order唔洗一小時已sold out
宜家廠分貨做法係先俾網上訂購(等自己賺晒先) , 如果有淨至分俾行/批發
所以今次穩陣起見最好係自己上日網訂
以上

=_=唔訂怕冇貨,又唔想買特典版,不過貨到要高追就更加唔想~

話說連裝炮個樣我自已印出黎貼上去已經OK啦 整埋比其他兩個之餘

仲可以整其他表情=_=
■ GOOD SMILE ONLINESHOP予約特典■
連装砲ちゃん(大)中破表情ver.
aesopq 發表於 10-1-2014 07:10 PM

其實特典係多一隻或只是多一塊前面公仔樣面板?