Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 上下盤

[分享討論] 街頭街尾小敗賣假o野?

我都見到,好的骰幾高水準
回復 12# AK30

又唔係講粗口, 洗咩報警呢 {:1_208:}
牌子decool 款比較像真似lego
重出左d lego 未有嘅mk 39 同mk 41 ironman
咁第日lego 出返…算唔算lego 先係老翻?
淘寶#%人仔已經有8隻啦
回復 12# AK30

其實我每年舉報都不少次,但食物環境XX處之後都好行咁回覆,我個手電 no.記錄中,每次答的人員都不同,聲音也不是同一人,後來才知這部門約半年轉環頭,每月轉早晚間,根本無人有心攪好小販或市容,這個社會很多X只識批評他人,一見有人串,自己又加把口話人點解唔去做,其心可測。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
呢批公仔跌到6蚊啦~ 所以我執得就執, 唔係咩{:2_242:}
ironmn8件包(7,17,39,41,42,wm,ip, ??)裡頭有隻唔知咩, 有無師兄知我講邊隻?

原裝力高係套裝來, 幾隻公仔+車/ 飛機, 好q貴.
福姑度3件heros要1魚多dd.
深水埗一街都係, 有幾間六魚8 一set 8 隻...
got a pack of six last night, not bad at all. cost less than a dinner at SSP!

回復 20# 上下盤
首先感謝版主無論在現實及也虎拍賣均不違餘力舉報違規事件,從email中可見一班,佩服:64: 如果係假野即係侵權,所以我咪建議版主閣下應該報海關而唔係食環,我只係以事論事,冇話要串任何人,請勿空穴來風:67:
回復 17# Assassin
我講緊海關,唔係報警察喎:36:
我見4X8隻�8雞一隻
巿民見老翻報海關, 作用極之有限
個遊戲規則係要版權持有人參與先有得玩.....
成日見產品話版權所有 又無說明版權內容 如佢跟住落話不得翻印 即不得翻印啲咩呢