Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Batman, Bane & Catwoman一幕 (更新42#43#58#59#68#95#收工98#謝幕)

如果小弟整倒就好啦卡紙、膠料我可以,不過佢全部用金鐲,就算識用金屬造,我都唔識上色
predator 發表於 7-11-2013 03:55 AM

可唔可以PM我資料? 我都係THE DARK KNIGHT超級FANS. 不過全部都係要後追... 因為最近先開始迷上.
唔該哂! 收到資料了!
價錢無嚇親, 個重量9KG就嚇左一跳, 真鐵
可唔可以PM我資料? 我都係THE DARK KNIGHT超級FANS. 不過全部都係要後追... 因為最近先開始迷上.
kit777 發表於 7-11-2013 09:40 AM

後追果種心力交戰真係外人未必明白:$
Bat: 快D吖喂:blame:
Bane: 一個人搬, 好重呀:60:

多謝大家支持:77:

Looks very cool!!!  Can you also pm me where to buy this cool stuff? thanks!
Sorry 甘多位師兄 ! 小弟冇甘叻可以造出黎, 只係買番黎再加HT公仔, 令大家誤會唔好意思
predator 發表於 29-10-2013 08:02 PM

:71:加油!下次自製................
加油!下次自製................
wing0boy 發表於 17-12-2013 05:08 PM

等你好消息:71:
師兄我都想知邊到買,請pm 唔該!
Please PM me too!  Thanks and happy new year!!
師兄個display箱係定做抑或現貨買???? 可否連同背景一同 pm 我,唔該哂 !!
Please PM me too!  Nice photos, thanks a lot!
Happy 2014!!
請師兄pm我個場景幾錢同係邊度入手