Toysdaily 玩具日報

查看: 7724|回復: 14

Vip 1/4batman 有問題 求救

開盒發現有長短腳問題
胸口有花痕和一粒好顯眼黑點
有14日保養單
Hottoys肯5肯比我换
我要成盒去换定一隻batman人偶去呢
請各位比D意見我
先打电話問吓駛唔駛成盒先!
please go to hot toys shop first, just have 14 days, don't be late.
回復 3# debug2006

其實唔洗,
但以免遇到的搞事員工為難你,
辛苦一次,帶埋個盒安全的,
而且對隻figure保護性大好多呀。
我都有換過呢隻BM,如果本體有問題要帶個身連原本可動眼頭去,配件既話,只須帶受損配件去,無論你換咩都唔洗帶盒。
我都有換過呢隻BM,如果本體有問題要帶個身連原本可動眼頭去,配件既話,只須帶受損配件去,無論你換咩都唔洗 ...
phoenix_fai 發表於 28-10-2013 01:38 PM

師兄, 如果只係原本可動眼頭有問題, 是否要帶個身去呢?
回復 6# audiokids

邊忽有問題帶邊忽去,記得用條毛巾包包佢,我昨日先換過黎。
師兄, 如果只係原本可動眼頭有問題, 是否要帶個身去呢?
audiokids 發表於 28-10-2013 02:03 PM

無錯~全隻帶去
無錯~全隻帶去
phoenix_fai 發表於 30-10-2013 02:58 PM

我只係帶個頭去,個 staff 馬上開盒新既換佐俾我了。

之前我都去換body, 因為衣服後面有個大洞.
個 staff 都係開盒新既俾我, 不過都係一般.隻隻都長短腳, 中間d甲又左又右, 搞到好吾好睇
同出面display相差好遠.
唉...個staff 係咁同我講隻隻都係咁架啦,
咁即係什麼意思? 再開另外一隻,仲行街! 花到sad, 掉哪星!!
最後無奈接受.{:1_207:}
有問題就要攞去換, 唔換就係你損失, 需然只可䦕兩盒, 但總好過無! HT現在預抄家多玩家少, 質素不斷下降中!{:1_214:}
{:1_206:}我之前都試過攞野去換,點知愈開愈唔掂,最後要番自己哥隻算~~!
我長短腳唔知換唔換好..其他都好小問題
My BM's back bone pad & the pad on the butt are not place on the right position. I will go to exchange this week.
今次BM對腳係有D問題,我左腳斷左,明日去換