Toysdaily 玩具日報

查看: 10452|回復: 27

[玩具報告] 是但影 ~~~ Robot魂 戰王號

相信是魔神英雄傳裡其中一隻我最喜歡的機體‚戰神號的後繼機。機體特色之一莫過於要用電話call出來‚非常攪笑。:p

盒面和盒底

戰王號正面及背面 {:1_220:}

全武裝包括兩把刀及背部的槍

戰王X斬‚加上effect parts更加傳神 :x

腳部關節和龍星號相似‚可動度高‚甚至可以單腳support整個機體

單槍非常搶眼‚擺pose非常威武 :handshake:

能夠擺出多個帥氣poses‚絕對要讚B記係關節上做功夫‚以BB身型拉出頭‚腰‚肩膀關節‚可動度非常高 :71:

總結‚機身上了金屬色‚非常華麗。可動度高之餘‚亦有effect parts。唯一覺得美中不足是沒有河馬師父。:unhappy:

謝謝觀賞!

:64:
頭像被屏蔽
thks for sharing..........................
唔明點解唔跟人物???????????;
支持一下,敗兄又有嘢玩!:shiny:
nice report:57:
我隻河馬大叔……:56:

一路出開都有,突然間冇真係……
個setting有左之後。。果然keep到d相質數{:1_203:}
所以影野有幾困難。你花心機去试一定做到{:1_233:}跟手下一步係set pose :67:
nice pics pal, enjoy it.
最後張相個POST好似怪左少少...
條頸同個身的接合位有少少怪
:oh:
Till 又話貴又話唔會買, 轉頭就即刻走去買 :45:
呢張個身睇落好怪:(
回復 7# Nu-RX93

會唔會留返下次戰神丸先跟呢?
敗兄又出正post一定支持~{:1_208:}
多謝師兄分享!  這隻最遺憾的確是沒 武一郎 跟
mythsgod 發表於 26-10-2013 09:25 PM

多謝mythsgod兄支持~~~:) 沒有河馬大叔~~~B記的確另人失望~~~:cool:

thks for sharing..........................
iamsamuel28 發表於 26-10-2013 09:35 PM

多謝iamsamuel兄支持~~~:)

唔明點解唔跟人物???????????;
beckham 發表於 27-10-2013 02:16 AM

可能想節省成本~~~~:(

支持一下,敗兄又有嘢玩!
gazza1211 發表於 27-10-2013 02:24 AM

謝gazza兄支持~~~您都唔少新野玩~~~{:1_214:}

nice report
六神 發表於 27-10-2013 02:32 AM

THX~~~六神兄~~~:)

我隻河馬大叔……

一路出開都有,突然間冇真係……
Nu-RX93 發表於 27-10-2013 03:21 AM

唔知有冇機會出戰神號出番~~~~:unhappy:

個setting有左之後。。果然keep到d相質數
所以影野有幾困難。你花心機去试一定做到{:1_233 ...
滴滴仔 發表於 27-10-2013 09:14 AM

全靠您指導有方~~~:71:

nice pics pal, enjoy it.
taken 發表於 27-10-2013 10:40 AM

THX~~~~TAKEN兄~~~您買左未?~~~{:1_208:}

最後張相個POST好似怪左少少...
條頸同個身的接合位有少少怪
36韜 發表於 27-10-2013 12:45 PM

個POSE其實我專登SET成咁想SHOW俾大家睇個關節位~~~~:(

Till 又話貴又話唔會買, 轉頭就即刻走去買
bbf1125 發表於 27-10-2013 02:05 PM

冇,我冇講過....:p

呢張個身睇落好怪
cchong420 發表於 27-10-2013 02:12 PM

其實係我專登SET.......{:1_237:}

回復  Nu-RX93

會唔會留返下次戰神丸先跟呢?
SimonC 發表於 27-10-2013 03:15 PM

我覺得有機~~~~:58:

敗兄又出正post一定支持~
ray文 發表於 27-10-2013 06:33 PM

謝雷文兄支持~~~~您買左未~~~{:1_208:}