Toysdaily 玩具日報

[分享討論] GFFMC PHYSCO GUNDAM MK II 同舊版既分別...

各位師兄...其實新重高MKII 同舊版....除左拉花之外...仲有咩分別架...? 我見個盒大好多...
个盒大了,但里面东西是一样的。搞大D个盒,让人们觉得抵一点,或者卖贵一点!
回復 2# gazza1211

我見連NO都唔同埋.....新既係#1010.....仲以為入面多左D咩TIM....苯大真係唔會死錯人...
其實仲多左個地台
最大分別係個盒, 仲大過METAL BUILD
最大分別係個盒, 仲大過METAL BUILD
redfish 發表於 26-10-2013 08:12 PM

真係好大,拿figma盒、EX盒和後面那個Mon比就感受到!
日本玩家REVIEW, 可見唔計上色, 1010只是多左METAL BUILD用的白色支架

http://2nd.geocities.jp/lifezoids2/GFF-1003a.htm

http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/51897466.html

回復 7# redfish

thx 師兄....

睇落d色好似靚過我架舊咁.......唔知係我影得唔好...定係人地影得好....或是隻野上色好左呢...

隻野的軟角好易爛,佢旭得果個位好似唔順咁,旭多兩下就……………………我就玩爛左啦,好彩有硬角