Toysdaily 玩具日報

查看: 5959|回復: 15

[玩具報告] [小玩評] Marvel Select Thor The Dark World

今次Diamond Select終於可以係電影上映前推出figure, 玩都玩得投入d

今次加入金色色調, 相信中國票房會升至少一倍

Thor採用高可動設計, 基本關節全齊

下身可動性出奇地好, 腳腕有接地關節, 腰甲影響唔大, 反而肩甲令手臂無法提高, 手臂關節因設計問題唔可以完全伸直

同以往一樣送一半地台, 即使只有一半都唔太覺得唔完整

雖然可玩性唔夠上一隻Wolverine高, 但睇完戲後鐘意新造型的話可以一買

:57:
兩魚內可考慮
已經俾第一版本進步唔少,唯獨嫌佢太白淨
Thanks for sharing!係個比例差左少少,個人短左少少,面相叫做Ok咁啦
我都忍唔住雙入左=]
身材太矮了~~~~~~~~~~~
個樣好困惑><

有無爆地pose?:D
個樣好困惑><

有無爆地pose?
ChrisLamXYZ 發表於 26-10-2013 04:01 PM

爆到
兩魚內入手,粗玩還不錯(要7"THOR其實真係無其他選擇)
看起來不錯,女主角我也一起預定了,不過要等11月才能到貨了~~
一直對THOR電影的男主角印象不錯,電影1的錯過了,電影2的補齊,LOKI要是也出一個新的就好了~~
回復 6# ChrisLamXYZ

我整得唔太靚無影了 :35:
回復 8# kingraider

Loki應該不會出了, Diamond每套電影只會推出兩款 {:1_198:}
For a $2XX toy, I'm satisfied with its quality!  Support! :)
1魚8,算係咁啦,係白淨左d

所謂新造型,其實都只有換衫的顏色, 真係分別不大。
反而cap真正多新造型,感覺桮本好多。
所謂新造型,其實都只有換衫的顏色, 真係分別不大。
反而cap真正多新造型,感覺桮本好多。
avengers2012 發表於 27-10-2013 06:01 PM

其實第一版我諗唔係好多人入左
又炒得貴又做得唔好(可動性極差),今次當再版未嘗唔係好事

MS都冇消息出CA的新電影版
其實第一版我諗唔係好多人入左
又炒得貴又做得唔好(可動性極差),今次當再版未嘗唔係好事

MS都冇 ...
edmondphk 發表於 27-10-2013 08:34 PM

唔係講緊玩具,只係講兩者的電影造型