Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 今次CA有兩套戰衣...HT應該會出晒....

i dont buy new ca suit. {:2_326:} no more color na.
但可循環再用,合符環保原則。
水水的基地 發表於 24-10-2013 10:13 PM

留意所謂二戰版件衫同第一集其實相似但唔一樣,
腰位多條紅間,件衫都唔係第一集件咁多層。
其本上都要重新整過件。
第一套正d~~~~~~~~~~~~~~~~~
其本上都要 ...
chshting 發表於 25-10-2013 10:02 AM

師兄好眼利,你講完我先去穩圖對比,結果先發現你講ge不同處 = =|||

我睇下新2戰版出成點,如果okay ge話考慮淨入個頭,或者放左舊果個先入。
其本上都要 ...
chshting 發表於 25-10-2013 10:02 AM

You are absolutely correct!

Cap new black uniform is from Secret Avengers.

回復 10# heewing

今次瘦番...ok 啦
回復 15#

奧瑪花曼唔駛咁辛苦集集搞唔同造形為了出product嗎, 重有咁多集Marvel電影, 我估有一集佢會以光頭look示人.

回復 20# squll

二戰版係少少唔同以前, 但再出會有d雞肋感覺, HT要搞多d新意.

反而黑戰衣幾吸引, Trailer見到重可以出埋飛行器.

今集可出 Captain America 兩款戰衣, Winter Soldier, Black Widow(新制服), Nick Fury(黑中山裝look) 甚至 羅拔烈福.
回復  squll

二戰版係少少唔同以前, 但再出會有d雞肋感覺, HT要搞多d新意.

反而黑戰衣幾吸引, Trail ...
chankb 發表於 25-10-2013 01:13 PM

用飛行器嗰個應該係Falcon吧…﹖

回復 24# chshting

飛行噐應該係Falcon, 咁就唔知HT出唔出.  不過Falcon 係Avenger member, 唔知Avenger 2有無佢?
套戲明年4月上, 一陣又delay到7月動漫展先出新戰衣verion,
到時大家又要排餐幪之外, 仲要免費幫HT做勢 {:1_206:}:54:
回復  squll

反而黑戰衣幾吸引, Trail ...
chankb 發表於 25-10-2013 01:13 PM

兩款CA我希望係新衣同便服,便服LOOK真係好型棍.....
但問題唔係出幾多啦........而係個頭雕攪好D得唔得?     
HT出4次CA,2次出有人樣水準唔得......我只希望HT唔好玩野,比番兩個頭我,而且唔好再玩頭頸分開,佢個髮型要頭連頸先好睇......
之前2戰版本反應麻!
wongyingying 發表於 24-10-2013 10:03 PM

我個人覺得二戰係最靚最有層次一套
如果出兩套都只會買新造型個套
套戲明年4月上, 一陣又delay到7月動漫展先出新戰衣verion,
到時大家又要排餐幪之外, 仲要免費幫HT做勢 {: ...
ek080512 發表於 25-10-2013 03:17 PM

電影未上時 收訂新戰衣 漫畫節限定再出番改版二戰戰衣 甘樣應該會合理D....