Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] threeA nage 開箱文, 劣相數張

小弟自從之前因批評3A, 慘遭Account被ban , 六年來所發表的珍貴的玩評全部無晒,
見到呢種河蟹心灰意冷下已再無出玩評,

不過近日見到真正玩評文少之有少.. 一片歌舞聲平之下, 一定要出一出文「賀下」TD

我唔會一味讚, 因為讚的人很多, 不用我去做, 我講不好的地方, 希望給各位師兄參考, 不喜勿插
也不會影靚相, 因為我會keep住敢言作風, 好就講好, 唔好就講唔好, , 費時又被BAN後無晒D心機作品,

今早收到, 最近3A的兩隻TK盒已用了「環保設計」  簡單來說, 是一個白盒, 再貼封面貼紙, 一盒多用, 不用再特別為每個產品印盒,

裏面已再唔用吸塑膠, 環保設計

今次有手榴彈

全部裝備, 今次叫做有D新意, 比把鏈刀玩下,  我先會買, 如果淨係改下色, 換下衫, 我就唔會買, 因我唔係死硬FANS

今次進步之處係TK 改用假皮波鞋, 追上潮流標準,  但鞋帶還是太假...  可參考現今兵人的彷真鞋改良一下

求其影, 比你地睇下上晒裝備係點, 絕無遮醜

雖然比手榴彈你玩, 不過裝手榴彈的帶係後面, 如果唔特登反個袋去前面都見唔到... 但反個袋係前面又怪怪地... 可惜..
所以手榴彈BAKA經典之作都係無法取代

出呢編文預比人插, 請高台貴手, 當睇我唔到, 謝謝

For me............ Only got 1 3A product at present................ Korte from SF3D................... :(

May be get more soon.  Say Ghost Armor from 3 Zero. :shy:
For me............ Only got 1 3A product at present................ Korte from SF3D................. ...
Douglas.M.Saint 發表於 24-10-2013 10:52 AM

3A TK 真係唔好諗要儲齊, 因為AW話佢係複製人, 即係無限改版生產, 無可能會儲齊..   所以我都讚成見好先買
3A TK 真係唔好諗要儲齊, 因為AW話佢係複製人, 即係無限改版生產, 無可能會儲齊..   所以我都讚成見好先 ...
skyhawk 發表於 24-10-2013 12:46 PM

Don't worry, this style is not my cup of tea... U can see my collection to know what I'm interested.  :shy:

Anyway, TK has got the style and I respect all TK lovers.  Good collection indeed. :)
其實今年3A都出左好多新造型了,唔似上年一味玩一款多色
真的假不了,假的真不了,睇圖誇啦啦,開箱吹喇叭,師兄雖然求其影,但睇得出隻嘢素質唔錯,隨便影都係正。呢隻出得有誠意,小弟都有入:71:
請問師兄背後的雙刀是怎樣插住???