Toysdaily 玩具日報

查看: 11992|回復: 22

[詢問] MP18 Bluesteak 返貨

:blame:any brothers know when MP18 Bluesteak will 返貨, i preordered japan version in 宇宙船, afraid they have stock or not, pls help

Another similar nature afraid no stock topic again, suggest u don't preorder toys bro. And your headline is misleading us!
頭像被屏蔽
any brothers know when MP18 Bluesteak will 返貨, i preordered japan version in 宇宙船, afraid ...
玩具天王 發表於 23-10-2013 09:50 PM
賊船會有貨番,不過俾唔俾訂客係另一回事, 放心咁大間公司唔會走你數(我講呢刻), 如無貨俾必定原銀奉還:36:
MP-18行貨今次肩砲唔係一跟一, 要幾盒先有一支, 所以買行都未必有肩砲
MP-18行貨今次肩砲唔係一跟一, 要幾盒先有一支, 所以買行都未必有肩砲
redfish 發表於 25-10-2013 06:08 PM

今次呢隻貴過上隻.....
Y拍已有衫魚衫即買
我都係佢到訂左,係上次MP17一齊訂,不過之後我唔會再係佢到訂....上次MP17單 我轉灣仔攞,唔比簽咭...要CASH...仲要差D話唔比貨叫我去九龍攞....{:1_222:}
姑仔肩砲要加2草先有
Y拍已有衫魚衫即買
鴨仔 發表於 26-10-2013 11:34 AM

平過訂:57::57:.................
redfish 發表於 25-10-2013 06:08 PM

師兄, 今次肩砲同上次MP17肩砲有冇分別?
師兄, 今次肩砲同上次MP17肩砲有冇分別?
六神 發表於 26-10-2013 05:58 PM

其實MP-17送的肩砲張說明書, 有齊MP-17和MP-18的名, 應該沒有分別
其實MP-17送的肩砲張說明書, 有齊MP-17和MP-18的名, 應該沒有分別
redfish 發表於 26-10-2013 08:10 PM

巳買. thanks{:1_203:}
賊船會有貨番,不過俾唔俾訂客係另一回事, 放心咁大間公司唔會走你數(我講呢刻), 如無貨俾必定原銀奉還
what 發表於 24-10-2013 10:51 AM

乜唔系加倍奉還咩 :x
有冇大大係姑注訂有埋炮?
我尋日旺角拎時只有金幣
但今日行過灣仔姑仔見佢貼左紙話有特典同金幣