Toysdaily 玩具日報

[詢問] Robot魂 戰王丸 返貨

回復 60# tonylee12003
哇, 同佢對頭人訂o左亞版 $@*, 又遲一個月到, 如果到時唔減平, 我不如跳船同頑仔買, 加番個撻訂都仲平o左
頭像被屏蔽
早兩日先 BID 了 @*(,  今日頑仔就 @*), 好在都係差少少, 睇黎下次真係要等頑仔, 如果下次頑仔早少少就好了~
師兄 你預了撻訂轉會吧, 雖然 蒸粉 行貨減了 2次價, 也有減回訂價給訂客, 但現貨價格完全沒競爭力, 一直 ...
mythsgod 發表於 6-11-2013 04:41 PM

我都係咁諗, 因估計就算米青減到同現在一樣 #*), 同我轉會頑仔加番一魚撻訂金都一樣, 但轉會我今晚有得玩, 而再等亞版仲有排
講開又講, 聽另一代訂戶話而家亞版代理成日唔發貨住, 費事推出黎要更平先賣到, 寧願市場消化o左日版先
頭像被屏蔽
孤仔 行貨 2魚8蟹找2雞, 五月花 行貨 2魚8蟹找5雞, 蒸粉 就 3魚8蟹, 慢慢蟹吧
mythsgod 發表於 6-11-2013 08:26 PM

請問五月花即係笑慢入面嗎? 請給位置,唔該晒師兄
請問五月花即係笑慢入面嗎? 請給位置,唔該晒師兄
cmy 發表於 6-11-2013 08:56 PM

你唔好真係走左上去呀:Q
你唔好真係走左上去呀
yugi 發表於 6-11-2013 08:59 PM

上咗去記得寫個食評出嚟
頭像被屏蔽
孤仔 行貨 2魚8蟹找2雞, 五月花 行貨 2魚8蟹找5雞, 蒸粉 就 3魚8蟹, 慢慢蟹吧
mythsgod 發表於 6-11-2013 08:26 PM

我個FD撻訂轉左會啦..雖然計返一樣.....但佢話寧願比賺都唔比米青口口口,話佢當初出口術..呃人喎..................
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我六點見旺精有個Z刁。牌指住隻戰王丸
之前覺魔神系列越賣越貴, 所以無訂, 但依家@*)真係買得過, 之前龍星買貴左當拉勻溝貨, 哈哈~

其實依家都好少訂玩具, 因為好多訂價都唔合理
回復 73# 鬼道有人
請問 "Z刁" 是什麼意思