Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年2月 聖衣神話EX 雙子座冥衣 (官圖P12)

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
本來諗住神話之路行完....點知又係忍唔到EX神話

唯有買落下去

問題係舊神話可以點呢:no ...
iamfinethankuuu 發表於 2-2-2014 01:48 PM

舊神話就變曬聖衣展示啦!
希望現貨合理價

系統限制
已訂3箱~
~~~~~~~~~
kiki33 發表於 2-2-2014 10:30 PM

話知你訂10箱,關我地忍事,瘋狗很喜歡在此叫.{:1_204:}
本來諗住神話之路行完....點知又係忍唔到EX神話

唯有買落下去

問題係舊神話可以點呢:no ...
iamfinethankuuu 發表於 2-2-2014 01:48 PM

用黎display 星座形態,我自己都系咁做:73:
正呀, 等你好耐喇....................快d出啦~
ray文 發表於 2-2-2014 05:26 PM

大連的神話之路第二個十年正式開始:he:
已訂3箱~
~~~~~~~~~
kiki33 發表於 2-2-2014 10:30 PM

:@.............咁激.................
大連的神話之路第二個十年正式開始
wingsiu 發表於 3-2-2014 11:19 PM

靠你喇.................我要開始減產................:79:
頭像被屏蔽
那位台灣大大認識 BANDAI 高層, 3箱貨櫃只是小菜一碟!  但前幾天才說習慣入2箱貨櫃, 現在又更"海派 ...
mythsgod 發表於 5-2-2014 12:10 AM

咁又係...............反正另有目的............:67:
靠你喇.................我要開始減產................
ray文 發表於 4-2-2014 11:56 PM

我已經減緊,減緊MB同robot 魂, 十二宮+黃金冥衣之後我應該都會停
我已經減緊,減緊MB同robot 魂, 十二宮+黃金冥衣之後我應該都會停
wingsiu 發表於 5-2-2014 12:13 AM

你做咩咁快呀.............好多正野等緊你呀............有錢有地方...........{:1_214:}
你做咩咁快呀.............好多正野等緊你呀............有錢有地方...........
ray文 發表於 5-2-2014 12:16 AM

我學你,大連不滅都要減,幾時輪到我唔減:shy:講開又講,只聖戰白羊你有冇訂啊,我就放棄左啦:o
我學你,大連不滅都要減,幾時輪到我唔減講開又講,只聖戰白羊你有冇訂啊,我就放棄左啦
wingsiu 發表於 5-2-2014 12:28 AM

當然訂左啦............ex天猛, 雙子全訂晒...........:43: