Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 自組 Breaking Bad

早年有幸入手, 依家有錢都買唔到喇....

Heisenberg!

期待完成圖
Very good !!!!!  :love:       Build the lab !!!
hunterelf 發表於 9-11-2013 01:33 AM

你呢個好正~~~~~似好多

但係太貴...我嗰個算係BUDGET之內:54:

不過仲未送到,等左成個月啦{:1_206:}
hunterelf 發表於 9-11-2013 01:33 AM

Heisenberg!!!! :handshake:
唔好介意我share吓我的自組:35:

唔好介意我share吓我的自組
chubbyman 發表於 13-11-2013 06:25 AM

好正:35:

CHING係咪住外國架??:35:
回復 21# chubbyman
好正呀....唔錯唔錯~~ 我o岩o岩先開始睇第一季 good~~~~

想問c hing 第2季會唔會緊張d呢 ?
睇完SEASON2...好正既連續劇

唔知香港有冇老師個頭雕呢
睇晒breaking bad ....樓主巧勁!
回復 21# chubbyman

師兄可唔可以介紹下自組既來源呀? 睇晒所以breaking bad 劇啦....好想自組一套呀
thank you~~
回復  chubbyman
好正呀....唔錯唔錯~~ 我o岩o岩先開始睇第一季 good~~~~

想問c hing 第2季會唔會緊張 ...
ricky246 發表於 16-12-2013 10:31 AM

"神劇" 呢個名笨唔係浪得虛名
每個角色性格同變化,每句對白,每件事件發生,真係拍到同主角果d 99%純度毒品一樣近乎完美(當然小小野要挑緊有)~ 美劇一向見好就拍到爛為止,呢套野得5個season,完得岩岩好,自己慢慢睇啦,之後會越來越緊張,我睇完breakingbad,真係暫時好難有一套劇可以比得上佢,就算而家追緊Game of Thrones, 雖然都係正! 不過都重未比到果時追breakingbad果種感覺我
回復 28# LEE8CHEN
嘩! 好正wor師兄~~係邊買架 ?
回復 29# ricky246

未出