Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A Toys - Real Steel - Noisy Boy

It looks very good...................
我不是會員,但上bambalandstore買,會唔會有埋搖控器同耳機跟?
cosco5228 發表於 26-10-2013 10:14 AM

應該有,只是沒有discount
出左價錢380usd 連運。 我覺得物有所值。。如果同番hottoys 巨物比較。 noisy boy 多咁多led,又有字又走馬燈
價錢OK,奈何空間有限。{:2_273:}
atom 320->380 noiseboy
3a都好進取下, 跟HT不遑多讓. :71:
atom 320->380 noiseboy
3a都好進取下, 跟HT不遑多讓.
bigtomm 發表於 27-10-2013 07:11 PM

今次既電子零件複雜好多喎。
而家 3A 既野多數都插水, 唔知訂唔訂好? 雖然唔係攞黎炒, 但梗係想執平野, 玩得開心D !
好似 89 BATMOBILE, 我剛剛用 $2,500 買, 真心講玩得好開心又興奮 !
頭像被屏蔽
其實3a D野只係之前有幾個傻既yahoo炒家將D野炒上天價, 而家我見果D貨慢慢平D平D走緊, 跟本3a野個原價只係中上, 係member既十分底玩.  因為D人比果班傻既炒家呃左,意為有得炒, 當左係ht貨, 所以咪好多都插水, 近呢幾隻都小左好多人賣啦, 中晒招.....
而家 3A 既野多數都插水, 唔知訂唔訂好? 雖然唔係攞黎炒, 但梗係想執平野, 玩得開心D !
好似 89 BAT ...
有性格 發表於 28-10-2013 02:04 PM

:shiny: ... really good price !!!!
我都好掙扎,訂好定等現貨好
回復 52# 有性格

2500 ????.............
插到咁,,,,,,,:69:
89batmobile插咗兩個月啦

話說嘈吵男孩好似好貴,但有會員價,咁減一減,又未至於接受唔到
如果冇會員嘅,可以搵網友或朋友幫你訂,再冇嘅,又可以賭一賭,根據3a real steel往績,好多時出大貨之後都有機用會員價入到,不過…………過去業績並不能絕對預測未來走勢,等唔等,自己決定。

轉至3A : 睇完中毒更深...
Our fourth figure from Real Steel movie license: Noisy Boy, hits www.bambalandstore.com on November 1st, 9:00AM Hong Kong time and Bambalandstore exclusive version comes with 1/6th scale controller + headset. Price: 380USD

Figure stands 43.5cm tall and features over 500 LED LIGHTS.

http://www.threeaonline.com/blog ... l_NoisyBoy_v006.pdf