Toysdaily 玩具日報

查看: 18735|回復: 57

[個人收藏] everyone has their own secret home! (可能已經好多人睇過, 但都想係td 再出一次! )

my own secret base!

唔似書房既書房..xd

:)希望大家都可以擁有自己既secret base! 另外! 其實另一半既支持都十分重要!
開心樂園:38:{:1_199:}
師兄呢個係所有Figure迷, 夢寐以求o既家!!:handshake:
師兄呢個係所有Figure迷, 夢寐以求o既家!!
kimlam 發表於 21-10-2013 02:55 PM

其實應該有好多更加強大既師兄無出圖姐...HAHA...
回復 4# maxy2k
師兄已經好強!! :71:

最近TD 好多POST 都係插HT, 插炒家.....
少左好多分享POST, 同以前唔同晒......
希望多D 師兄分享自己心愛o既Figure 啦~~
回復  maxy2k
師兄已經好強!!

最近TD 好多POST 都係插HT, 插炒家.....
少左好多分享POST, 同以前 ...
kimlam 發表於 21-10-2013 03:00 PM

認同, 所以我做CD ROM...HAHA
真係快樂的家,超正呀!
有好多人d figure都放好多figure逼埋一齊,攪到好似逼地鐵甘,但樓主就display得好正!!!!!
有好多人d figure都放好多figure逼埋一齊,攪到好似逼地鐵甘,但樓主就display得好正!!!!!
kenso23 發表於 21-10-2013 03:11 PM

因為我都唔想擺得太迫, 太迫我寧願收起D 無咁LIKE 既, 或者放走去!
強勁既12吋收集王:71:
強勁既12吋收集王
SimonC 發表於 21-10-2013 03:19 PM

SIMONC CHING! 不要說笑啦! 你D 收藏比我強大好多! 我都有玩LEGO! 多多指較!
回復 11# maxy2k
我好耐之前已經好仰慕maxy2k兄你個玩具櫃架喇:handshake:
同屋企佩搭得一流...好warm 的感覺:handshake:
回復  maxy2k
我好耐之前已經好仰慕maxy2k兄你個玩具櫃架喇
SimonC 發表於 21-10-2013 03:30 PM

原來你之前有睇過我個櫃~ 好記性WO!

我依家睇緊你4X 頁個收藏POST! HAHA
Must support you here again! :)