Toysdaily 玩具日報

查看: 22057|回復: 138

[玩具攝影] 聖衣神話EX天馬座 - 星矢OCE登場!!!

2013年10月聖衣神話EX天馬座 - 星矢OCE登場!!! 呢隻天馬OCE特別在於是連同PS3遊戲Brave Soldiers以限定特典版一同推出..........:) 幸好之前訂了唔洗捱貴貨, 因為好多人都為了隻OCE星矢而入手呢...........:shiny: 而小弟身為星迷fans所以沒太大影響呀........GAME同figure兩者都要...........{:1_220:}
講返今次隻OCE星矢, 其實同之前隻普通版天馬是一樣的, 不過由於轉用OCE顏色, 所以就改善了之前紅色素體偏色的問題呀..........:$ 而且小弟覺得OCE聖衣用色確是不錯, 聖衣帶有淡淡的藍色很正呀.........同樣當然附有破損版聖衣, 真是非常抵玩呢...............:71:

包裝沿用EX BOXART設計~

盒內包裝配件一覽~

天馬星座形態~

穿上破損版聖衣模樣~

破損版天馬星座形態~

穿上正常聖衣模樣~

相好靚,不過鴛鴦色都好明顯。{:1_203:}
星矢個樣靚仔咗{:1_197:}
正~不過好貴,睇左當買左~{:1_214:} 多謝C兄好圖~
yes, 鴛鴦色 :50:
Ray文兄既靓靓星矢相:46:一定要支持吓:71:{:1_203:}
最特別係星星的眼睛
正相,小弟呢個系列只會入五子OCE,黃金開唔到頭就唯有放棄。
文兄好勤奮喎,不停影相出Post,隻星矢
心口塊甲好似特別深色?
頭像被屏蔽
多謝師兄分享靚相:71: , 星矢相貌靚仔了{:1_220:} , 其中1個面相有點像 一輝! :65:
見Y拍價都係六魚~七魚,感覺都幾多野玩,個價都唔係好貴啫!{:1_228:}呢隻係唔係第一隻神話EX OCE?我都有買到但冇時間玩~{:1_229:}
2013年10月聖衣神話EX天馬座 - 星矢OCE登場!!! 呢隻天馬OCE特別在於是連同PS3遊戲Brave Soldiers以限定特典 ...
ray文 發表於 20-10-2013 04:57 PM

好正呀文兄......我又有少少衝動喇:time:
好正呀文兄......我又有少少衝動喇
iamfinethankuuu 發表於 20-10-2013 10:03 PM

買啦,我都入左:43:
好正呀文兄......我又有少少衝動喇
iamfinethankuuu 發表於 20-10-2013 10:03 PM

你唔係唔入嘛!!!
有睇漫畫我都好鍾意呢種畫風,呢種眼神,漫畫版表情有另一種韻味!:love: